Бюлетин на ОДМВР – Стара Загора, 26 юни 2019 г.

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
lampa-2aРазкрити престъпления:
На 20.06.2019 г. в Казанлък, парк “Розариум”, от служители на РУ – Казанлък е извършена проверка на 19-годишен мъж, при която е установено, че същият държи наркотично вещество – марихуана, с общо тегло 3,3 грама. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. В РУ – Казанлък е образувано бързо производство по чл. 354а от НК.

Пътно-транспортни произшествия:
На 25.06.2019 г. около 17:35 ч. по път І-6 се е движел л.а. “Фолксваген”, управляван от 36-годишна жена. На около 1 км западно от с. Габарево, общ. Павел баня, водачката изгубила контрол над автомобила, който излязъл от пътното платно и се блъснал в крайпътно дърво. В резултат на удара жената е получила натъртване в областта на главата, а возещо се в автомобила 9-годишно момиче е получило черепно-мозъчна травма. Детето е настанено е за лечение в УМБАЛ – Стара Загора с опасност за живота, а жената е обслужена амбулаторно във ФСМП – Казанлък и е освободена. Тествана е за употреба на алкохол с техническо средство, което е отчело отрицателен резултат. В РУ – Казанлък е образувано досъдебно производство по чл.343 от НК.
#dvashare button


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн