Бюлетин на ОДМВР – Стара Загора, 7 юни 2019 г.

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
lampa-2aБързи производства:
На 06.06.2019 г. от служители на РУ – Чирпан е извършена проверка в жилищна постройка в с. Оризово, общ. Братя Даскалови, обитавана от 59-годишен мъж от Пловдив, при която същият доброволно е предал 37 незаконно притежавани патрона за огнестрелно оръжие от различен калибър. Образувано е бързо производство за извършено престъпление по чл.339 от НК. На същата дата е извършена проверка и в къща в с. Оризово, общ. Братя Даскалови, обитавана от 38-годишен мъж, при която същият доброволно е предал газов пистолет и 18 бр. боеприпаси – незаконно притежавани. Образувано е бързо производство за извършено престъпление по чл.339 от НК.

На 06.06.2019 г. от служители на РУ – Гълъбово е извършена проверка на къща в с. Обручище, общ. Гълъбово, обитавана от 23-годишна жена, при която е установено, че е извършено незаконно присъединяване на дома към електропреносната мрежа и са създадени условия за неотчитане на разходваната ел. енергия. Образувано е бързо производство по чл.234в от НК. Жената е задържана за срок от 24 часа.

Разкрити престъпления:
На 06.06.2019 г. от служители на РУ – Чирпан е извършено претърсване в дома на 55-годишен мъж от с. Зетьово, общ. Чирпан. Намерени са и са иззети незаконно притежавани 2 пушки и 5 боеприпаса за огнестрелно оръжие. Образувано е досъдебно производство по чл.339 от НК.
#

nov

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2019 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн