Задържаха водач без книжка и документи на колата, друсан и пиян

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Започнати бързи производства:
Volan 3v1На 09.01.2019 г. в 03:50 ч. в Стара Загора на бул. “Св. Патриарх Евтимий” е спрян за проверка л.а. “Субару”, управляван от 30-годишен мъж от Казанлък. Водачът не е представил свидетелство за управление на МПС, контролен талон и свидетелство за регистрация на МПС. Тестван е с технически средства, при което са отчетени положителни проби за употреба както на наркотични вещества – канабис и метамфетамин, така и на алкохол с концентрация 0.87 промила. В Първо РУ – Стара Загора е образувано бързо производство по чл.343б от НК. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

На 09.01.2019 г. в Казанлък на ул. “Черганово” от полицейски екип на РУ – Казанлък е извършена проверка на двама мъже, на 24 и на 18 години, от Казанлък, при която е установено, че същите транспортират с каруци по около 1 куб.м дърва за огрев без контролна горска марка и документ, доказващ законния произход на дървесината. Образувани са 2 бързи производства за престъпления по чл.235, ал.2 от НК. Лицата са задържани за срок до 24 часа.

На 09.01.2019 г. от служители на Участък – Павел баня при РУ – Казанлък и ДЛС “Мазалат” са извършени проверки в домовете на 13 лица в Павел баня, с. Габарево и с. Осетеново, общ. Павел баня. Установено е, че лицата съхраняват различни количества дървесина без контролна горска марка и документ, доказващ законния и произход, общо около 42 куб.м. В РУ – Казанлък са образувани 3 бързи производства и 10 проверки за извършени престъпления по чл.235, ал.2 от НК.

На 09.01.2019 г. в с. Еленино, общ. Стара Загора, от служители на Второ РУ – Стара Загора е извършена проверка в дома на 41-годишна жена. Намерени са и са иззети 5 куб. метра дървесина без контролна горска марка и документи за произход. Във Второ РУ – Стара Загора е образувано бързо производство за престъпление по чл.235, ал.2 от НК.
#

viknoeсподеляне в социални мрежи


echo
Copyright © 2019 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн