Бюлетин на ОДМВР – Стара Загора, 1 ноември 2018 г.

STZAGORA.NET
*
lampa-2aБързи производства:
На 31.10.2018 г. около 19.40 ч. в с. Тъжа, общ. Павел баня, по ул. “Тонзос” се е движел л.а. “Хюндай”, управляван от 21-годишен мъж от с. Тъжа, като поради движение с несъобразена скорост същият е блъснал намиращ се на пътно платно кон. В резултат на удара водачът е получил разкъсно-контузни рани на лявата ръка и в областта на главата, а возещо се на предната дясна седалка в автомобила 15-годишно момче е получило натъртване в областта на венците. Водачът е тестван за употреба на алкохол с техническо средство, което е отчело концентрация от 1,30 промила алкохол в издишания въздух. В РУ – Казанлък е образувано бързо производство по чл.343б от НК.

Разкрити престъпления:
На 31.10.2018 г. в РУ – Гълъбово е получено съобщение от 74-годишен мъж, че се извършва кражба на ел. енергия чрез присъединяване към електрическа инсталацията на гараж, прилежащ към негов имот, намиращ се в с. Обручище, общ. Гълъбово. От проведените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия е установен извършителят на деянието – мъж на 37 г. от с. Обручище, който чрез направа на отвор в стена на гаража е прекарал кабел, посредством който се е присъединил към електрическата инсталацията. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл.195 от НК.

На 31.10.2018 г. в 23.20 ч. в Стара Загора на ул. “Бончо Бонев” е спрян за проверка л.а. „Ауди“, управляван от 22-годишен старозагорец. Водачът е тестван с техническо средство за употреба на наркотични вещества, при което е отчетен положителен резултат за канабис. Във Второ РУ – Стара Загора е образувано досъдебно производство по 343″б”, ал.3 от НК. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.
#

viknoeбутон за споделяне


echo
Copyright © 2019 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн