Масов бой в Манолово, блъсната пешеходка в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
lampa-2aБързи производства:
На 20.06.2018 г. в гр. Чирпан, на кръстовището на ул. “Ал. Стамболийски” и ул. “Дерменка”, е спрян за проверка мотоциклет “Derbi Senda” без регистрационни номера. Установено е, че мотоциклетът не е регистриран по надлежния ред и се управлява от неправоспособния Р. П., на 28 г., от гр. Чирпан. Образувано е бързо производство за престъпление по чл.345, ал.2 от НК.

На 20.06.2018 г. във Второ РУ – Стара Загора е образувано бързо производство за извършено престъпление по чл.345, ал.2 от НК, срещу С. С., на 66 г., затова че на същата дата в центъра на с. Сладък кладенец, общ. Стара Загора, е управлявал трактор без регистрационни табели.

Разкрити престъпления:
На 29.05.2018 г. в ОДМВР – Стара Загора е получено съобщение, че противозаконно е отнет л.а. “Мерцедес”, който е бил паркиран на ул. “Света Богородица”. На 30.05.2018 г. автомобилът е намерен изоставен в близост до околовръстен път, южно от Стара Загора. Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление по чл.346, ал.1 от НК. В резултат на проведените от служители на сектор “Противодействие на криминалната престъпност” при ОДМВР – Стара Загора и Второ РУ – Стара Загора оперативно-издирвателни мероприятия и процесуално-следствени действия, е установен извършителят на деянието – 25-годишен мъж от Стара Загора. Същият е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

По-характерни престъпления:
На 20.06.2018 г. в 18.42 часа в РУ – Казанлък е получено съобщение за сбиване в с. Манолово, общ. Павел баня. На място е установено, че в сбиването са участвали шест лица – петима мъже и една жена на възраст между 48 и 20 години, жители на с. Манолово. Същите са откарани за преглед във ФСМП – Казанлък, където е установено, че 48-годишен мъж е със счупен череп и контузия на мозъка. Настанен е за лечение в отделение по неврохирургия на УМБАЛ – Стара Загора, с опасност за живота. Мъж на 33-години е получил комоцио. Настанен е за наблюдение в МБАЛ – Казанлък без опасност за живота, а 20-годишен мъж е получил прободна рана на лявата ръка. Настанен е за лечение в МБАЛ – Казанлък без опасност за живота. В РУ – Казанлък е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл.129, ал. 2 от НК. Работата по случая продължава.

На 20.06.2018 г. в Първо РУ – Стара Загора се е явил 34-годишен мъж, който заявил, че от стая на хотел в Стара Загора е извършена кражба на мобилен телефон и златен ланец, негова собственост. Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление по чл.194 от НК.

Пътно-транспортни произшествия:
На 20.06.2018 г. около 09,00 ч. в Стара Загора по ул. “Майор Т. Кавалджиев” се е движел т.а. “Дачия Сандеро”, управляван от Т.Т., на 54 г., от Стара Загора. При маневра „завой наляво“, водачът не пропуска и блъска движеща се по пешеходна пътека 74-годишна жена. В резултат на удара пешеходката е получила фрактура на таза. Настанена е за лечение в УМБАЛ – Стара Загора без опасност за живота. Водачът е тестван за употреба на алкохол с техническо средство, като резултатът е отрицателен. Образувано е досъдебно производство по чл. 343, ал.1, б. “б” вр. чл. 342, ал. 1 от НК.
#сподели ме


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн