Горя “БМВ” на старозагорец в кв. “Три чучура” – бюлетин

STZAGORA.NET
*
lampa-2aРазкрити престъпления:
В бюлетин № 253/2017 г. на ОДМВР – Стара Загора е отразена взломна кражба на електроуреди и килими от къща, намираща се на ул. “Беласица” в Стара Загора, за която във Второ РУ е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл.195 от НК. При проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установен извършителят на деянието – 36-годишен мъж от Стара Загора. Същият е задържан във Второ РУ за срок до 24 часа.

В бюлетин № 3/2018 г. на ОДМВР – Стара Загора е отразена кражба на преносим компютър от къща, намираща се на ул.”Зайчова поляна” в Стара Загора. Във Второ РУ е образувано досъдебно производство. От проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че извършител на деянието е 23-годишен мъж от Стара Загора. Същият е задържан за срок до 24 часа.

В бюлетин № 360/2017 г. на ОДМВР – Стара Загора е отразена кражба на 4,5 литра домашна ракия от къща в с. Свобода, общ. Чирпан, за която в РУ – Чирпан е образувано досъдебно производство. От проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че извършител на престъплението е 24-годишен мъж от същото село. Работата по случая продължава.

По-характерни престъпления:
На 03.01.2018 г. в 06.08 ч. във Второ РУ – Стара Загора е получено съобщение от 31-годишен мъж от Стара Загора, че около 05.10 ч. е установил, че гори личният му л.а.”БМВ 330″, който е бил паркиран в кв.”Три чучура”. Собственикът сам е предприел действия за потушаване на пожара. От извършеният оглед е установено, че частично са обгорели предният ляв калник и подкалник, както и предният капак на автомобила. Образувано е досъдебно производство по чл.330 от НК.
#svz

сподели ме


echo
Copyright © 2022 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн