Някой се е научил да скача по колите на старозагорци. Търсят скакача.

STZAGORA.NET
*
По-характерни престъпления:
На 19.10.2017 г. във Второ РУ – Стара Загора е получено съобщение от 46-годишен старозагорец, че е констатирал повреждане (вдлъбнатини по тавана) на личният си л.а “Дачия Дъстър”, който е бил паркиран на ул.”Братя Жекови”. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл. 216, ал.1 от НК. Пред два дни (в нощта на 17 срещу 18 октомври) по подобен начин бе увреден таванът на “Ауди” на гост на Стара Загора от новозагорското село Събрано, паркиран на ул. “Антон Марчин”, за който случай ОДМВР – Стара Загора също съобщи.

На 18.10.2017г., в 19.07 ч., в РУ – Гълъбово е получено съобщение за възникнало сбиване между лица в тамошния квартал “Лозенец”. На място е установено, че Д.Т., на 33 г., 34-годишната Т.А. и 15-годишен непълнолетен младеж, всички от Гълъбово, са нанесли побой на 38-годишна жена и 16-годишен младеж от същия град. Пострадалата жена е настанена за лечение в УМБАЛ – Стара Загора без опасност за живота, а 16-годишният младежът е обслужен амбулаторно и освободен. Д.Т. е задържан за срок от 24 часа. В РУ – Гълъбово е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.129 от НК.

Бързи производства:
На 19.10.2017г. в Казанлък по бул.”Княз Александър Батенберг” се е движел л.а.”Форд Фокус”, управляван от Р.К., на 63 г., който при разминаване удря лявото странично огледало на паркиран л.а.”Опел Зафира”. Водачът е тестван за алкохол с техническо средство, което е отчело 1.58 промила алкохол в издишания въздух. Образувано е бързо производство по чл.343″б”, ал.1 от НК. Р.К. е задържан за срок до 24 часа в РУ – Казанлък.

На 19.10.2017г. в сектор “Пътна полиция” при ОДМВР – Стара Загора е образувано бързо производство за престъпление по чл.343в, ал.2 от НК срещу В.В., на 24 г., от. с. Еленино, общ. Стара Загора, за това, че на същата дата в Стара Загора е управлявал по бул. “България” л.а. “Рено Лагуна”, без да притежава свидетелство за управление на МПС, в едногодишния срок от наложено му наказание по административен ред за същото нарушение.

На 19.10.2017 г. във Второ РУ – Стара Загора е образувано бързо производство за престъпление по чл.343б, ал.3 от НК срещу Н.К., на 26 г., от Стара Загора, за това, че на същата дата по ул. “Цар Иван Асен” е управлявал л.а “Ауди А4″ след употреба на наркотично вещество – канабис, установено с техническо средство. Водачът е задържан за срок до 24 ч. във Второ РУ – Стара Загора.

На 19.10.2017г в РУ – Гълъбово е образувано бързо производство за престъпление по чл.343б, ал.3 от НК срещу Г.Ж., на 24 г. от гр. Раднево, за това, че на същата дата в с. Обручище е управлявал л.а. “Ауди А6″ след употреба на наркотични вещества – амфетамин, матамфетамин и канабис. Водачът е задържан за срок до 24 ч. в РУ – Гълъбово.
#junspodelime.com


echo
Copyright © 2018 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн