Двама загинаха, блъснати от коли в региона

STZAGORA.NET
*
На 28.07.2017 г. около 23.30 ч. по първокласен път І-6, на около 200 метра източно от разклона за с. Търничени, община Павел баня, в посока запад-изток се е движел лек автомобил “Рено”, управляван от Х.Х., на 36 г., от с. Габарево, който блъска движещ се в южната част на пътното платно 51-годишен пешеходец. В резултат на удара пешеходецът е починал на място. Водачът на лекия автомобил е тестван с технически средства за употреба на алкохол и наркотични вещества, като резултатите са отрицателни. В РУ – Казанлък е образувано досъдебно производство.

На 28.07.2017 г. около 08.15 ч. на АМ „Тракия“, км.165, в посока запад-изток, се е движел лек автомобил “Крайслер”, управляван от Р.Д., на 62 г., от Пловдив, като на посоченото място автомобилът удря внезапно излязъл на лентата за изпреварване 69-годишен пешеходец. В резултат на удара пешеходецът е починал на място. Водачът на лекия автомобил е тестван с технически средства за употреба на алкохол и наркотични вещества, като резултатите са отрицателни. В РУ – Чирпан е образувано досъдебно производство.
#junсоциални мрежи


echo
Copyright © 2017 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн