Забиха кирка в тавана на “Рено” в Дълбоки

STZAGORA.NET
*
Съобщение:
Поради извършване на профилактика, за времето от 16.01.2017г. до 03.02.2017г. няма да работи звено РОППССВ (Регистрация и отчет на пътни превозни средства, собственост и водачи) – гр.Казанлък. Услугите по регистрация на МПС ще се извършват в сектор “Пътна Полиция”- гр. Стара Загора.

Бързи производства:
На 10.01.2017 г. във Второ РУ – Стара Загора е образувано бързо производство срещу И.М., на 23 г., от гр.Стара Загора, за това, че на същата дата по ул.“Гоце Делчев“ е управлявал л.а.”Опел” след употреба на упойващо вещество – метамфетамин, установено с техническо средство. Водачът е задържан за срок до 24 часа във Второ РУ – Стара Загора.

На 11.01.2017 г. в РУ – Казанлък е започнато бързо производство за престъпление по чл.343б от НК срещу Ю.Ю., на 37 г., от с.Манолово, общ. Павел баня, за това, че на същата дата по ул. “Ген. Столетов” в гр. Павел Баня е управлявал л.а. “Опел” след употреба на алкохол с концентрация 2,13 промила, установено с техническо средство. Водачът е задържан в РУ – Казанлък за срок до 24 часа.

По-характерни престъпления:
На 10.01.2017 г. в Първо РУ – Стара Загора е получено съобщение от 27-годишен мъж от с. Дълбоки, общ. Стара Загора, че е намерил личния си л.а “Рено Лагуна”, който е бил паркиран в селото, със забита в тавана кирка. В Първо РУ – Стара Загора е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл.216, ал.1 от НК.
#junсподели ме


echo
Copyright © 2017 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн