Бюлетин на ОДМВР – Стара Загора, 9 януари 2017 г.

STZAGORA.NET
*
По-характерни престъпления:
На 08.01.2017 г. в гр.Стара Загора, на кръстовището на ул.”Цар Калоян” и ул.”Х .Д. Асенов”, полицейски екип на Второ РУ – Стара Загора е спрял за проверка л.а.”Форд Мондео”, управляван от Г.И., на 22 г., от гр. Раднево. Водачът е тестван за употреба на наркотични вещества с техническо средство, което е отчело положителен резултат за канабис и метамфетамин. Г. Г. е задържан за срок до 24 часа във Второ РУ – Стара Загора. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл.343 б, ал.3 от НК.

На 08.01.2017 г. в РУ – Казанлък е получено съобщение за разбито стъкло на детска градина, намираща се на ул. “П. Ганин”, в гр. Казанлък. На място е установено, че неизвестен извършител е срязал мрежата и е разбил стъклото на един от прозорците на сградата, проникнал е вътре и е извършил опит да отнеме 9 тенджери и 2 кутии с натурален сок. По случая е образувано досъдебно производство.
#junсподеляне във facebook


echo
Copyright © 2017 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн