Разкриха и задържаха извършителите на две тежки престъпления в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
В бюлетин №359/2016 г. на ОДМВР – Стара Загора е отразено противозаконно отнемане на л.а. “Тойота Ланд Круизер” от паркинг на жилищна сграда на ул. “Ген. Столетов”, за което във Второ РУ е образувано досъдебно производство. В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия от служители на ОДМВР – Стара Загора и Второ РУ – Стара Загора автомобилът е намерен в кв.”Трите Чучура” и са установени извършителите на престъплението – 17 годишен младеж, Г.И. на 29 г. и Н.П. на 18 г., всичките от Стара Загора. Лицата са задържани за срок до 24 часа във Второ РУ.

В бюлетин №362/2016 г. на ОДМВР – Стара Загора е отразен грабеж на 25.12.2016 г. в пункт за вторични суровини, намиращ се в кв.”Индустриален”, при който след нанесен побой на пазача са отнети 50 кг неръждаеми метали, 20 кг медни проводници и мобилен телефон. Обазувано е додъдебно производство за извършено престъпление по чл.198, ал.1 от Наказателния кодекс. От проведените оперативно-издирвателни меропиятия са установени извършителите на престъплението – С.Я., на 43 г. и Г.И., на 39 г., и двамата от Стара Загора. На лицата са повдигнати обвиния и с постановление на Окръжна прокуратура – Стара Загора им е наложена мярка за неотклонение „Задържане под стража“ за срок от 72 часа.
#junсоциални мрежи


echo
Copyright © 2017 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн