Откриха издирван 31-годишен старозагорец убит от кола по Калояновско шосе

STZAGORA.NET
*
На 21.12.2016 г. при провеждане на оперативно-издирвателни мероприятия за издирване на 31-годишен мъж от Стара Загора, обявен за общодържавно издирване на 13.12.2016 г. по молба на близките му, в местността “Гереня”, в землището на Община – Стара Загора, в канавка южно от платното за движение на ул. „Калояновско шосе“ служители на Второ РУ – Стара Загора са установили тяло на мъж, отговарящо на описанието на издирвания. При извършения оглед и проведените до момента процесуално-следствени действия по тялото са констатирани травматични увреждания. В сектор „Пътна полиция“, ОДМВР – Стара Загора, е образувано досъдебно производство и материалите са докладвани на ОП – Стара Загора. Работата по случая продължава.

Микробус се обърна на АМ “Тракия”, ранени са четирима от 10-те пътували в него
На 21.12.2016 г. по АМ “Тракия” в посока запад-изток се е движел лек автомобил “Мерцедес Спринтер”, управляван от 22-годишен мъж от Нова Загора, притежаващ гръцко свидетелство за управление на МПС. В района на км.226 същият губи контрол над автомобила, който се блъска в мантинела вляво по посоката на движението си. След удара лекият автомобил се преобръща по таван на разделителния остров между двете платна за движение. В резултат на удара мъж на 28 г. е получил фрактура на ръка, откаран е за лечение в МБАЛ – Сливен без опасност за живота; момиче на 12 г. е получило фрактура на гръден прешлен, настанено е за лечение в УМБАЛ – Стара Загора без опасност за живота; мъж на 53 г. е получил фрактура на таз и ръка, настанен е за лечение в УМБАЛ – Стара Загора без опасност за живота; мъж на 25 г. е получил фрактура на 5 ребра, настанен е за лечение в УМБАЛ – Стара Загора без опасност за живота. Водачът на МПС и други петима пътници са получили натъртвания и охлузвания. Обслужени са амбулаторно в УМБАЛ – Стара Загора и са освободени без опасност за живота. Водачът е тестван за алкохол с техническо средство, което е отчело 0.00 промила. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл.343 ал.1 б.”б” във вр. с чл.342, ал.1 предл. второ от НК.
#junсоциални мрежи


echo
Copyright © 2017 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн