Заляха с разяждаща течност 6 коли в Габарево, застреляха овчарско куче в Руманя, откраднаха кола в Стара Загора – бюлетин

STZAGORA.NET
*
На 17.12.2016 г. в РУ – Казанлък е получено съобщение за шест автомобила залети с течност, която разяжда боята им. На място е установено, че в с. Габарево, общ. Павел баня, на ул. „Кирил и Методий“, неизвестен извършители е залял с неустановена към момента жълтеникава течност л.а.”Пежо 307″, л.а.”Волво S40″, л.а. “Фолксваген Пасат”, л.а.”Ауди А4″ и л.а.”Мерцедес С320CDI”, собственост на 30 годишен мъж и л.а.”Опел Зафира”, собственост на 55 годишна жена. По случая в РУ – Казанлък е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.216, ал.1 от НК.

На 16.12.2016 г. в ОДМВР – Стара Загора е получено съобщение от мъж на 41 г., затова че неизвестно лице е застреляло кучето му, което е пазило животни в землището на с. Руманя, общ. Стара Загора. На място е установено, че източно от с. Руманя, в землището на същото село, неизвестен извършител е убил с ловна пушка куче, порода “Българско овчарско куче”. В Първо РУ – Стара Загора е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл.325″б” от НК.

На 17.12.2016 г. в Първо РУ – Стара Загора се е явил 52 годишен мъж от гр. Стара Загора, който заявил, че на 16.12.2016 г., за времето от 04.00 ч. до 19.30 ч., неизвестен извършител противозаконно е отнел л.а. “Форд Транзит”, фирмена собственост, който е бил паркиран в гр. Стара Загора на ул.”8-ми артилерийски полк”. В Първо РУ – Стара Загора е образувано досъдебно производство.
#junсподеляне на връзка


echo
Copyright © 2018 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн