Куриоз! Откраднаха микробус, докато водачът го зареждал на бензиностанция в Чирпан

STZAGORA.NET
*
Бързи производства:
На 6 ноември в РУ – Чирпан е получено съобщение сигнал от 63-годишен мъж oт гр. Чирпан, затова че докато е зареждал гориво на бензиностанция в гр. Чирпан, е извършена кражба на управляваният от него микробус “Мерцедес”. От проведените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия от служители на РУ – Чирпан е установен извършителят на деянието – Ю.Н., на 29г., от гр. Чирпан. Същият е задържан за срок до 24 ч. Започнато е бързо производство.

На 6 ноември във Второ РУ – Стара Загора е получено съобщение от 38-годишен мъж от Стара Загора, който заявил, че е установил кражба на два мобилни телефона и фенер от автомобил “Мицубиши”, който е бил паркиран на ул. “Васил Левски”, в близост до кръстовището с ул.”Сава Силов”. От проведените оперативно-издирвателни мероприятия от служители към Второ РУ – Стара Загора е установен извършителят на кражбата – С.И., на 20 г., от Стара Загора. Същият е задържан за срок до 24 часа във Второ РУ – Стара Загора. Образувано е бързо производство.

По-характерни престъпления:
На 6 ноември в РУ – Раднево е получено съобщение, че за времето от 20.00 ч. на 5 ноември до 07.20 ч. на 6 ноември от рибарски магазин в Раднево, намиращ се на ул. “Т. Даскалов”, е извършена кражба чрез разбиване на витринно стъкло, като е отнета рибарска въдица. По случая е образувано досъдебно производство.

На 6 ноември в РУ – Казанлък е получено съобщение от 51-годишен мъж от с. Копринка, общ. Казанлък, за счупени задно и предно стъкло на л.а. “Форд Мондео”, който е бил паркиран на ул.”Свети Никола” в Казанлък. По случая е образувано досъдебно производство.

Пътно-транспортни произшествия:
На 6 ноември в с. Горно Черковище, общ Казанлък, се е движило ППС – каруца, теглена от кон, с водач 30-годишен мъж от същото село. В каруцата са се возили две малолетни момчета от с. Горно Черковище. На десен завой водачът изгубил контрол над каруцата, при което пътниците са паднали на пътното платно. В резултата на падането едното момче е получило фрактура на две кости на дясната предмишница, а другото – комоцио. Настанени са в МБАЛ – Казанлък без опасност за живота. Водачът е тестван за употреба на алкохол с техническо средство, което е отчело отрицателен резултат. По случая е образувано досъдебно производство.
#

spodelime.com


echo
Copyright © 2021 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн