Шофьори без книжки, домови кражби и катастрофи в бюлетина на ОДМВР – Стара Загора днес

STZAGORA.NET
*
Бързи производства
На 10 октомври в ОДМВР – Стара Загора е образувано незабавно производство срещу А.А., на 39г., затова че на 10 октомври в гр.Стара Загора, по бул.”Цар Симеон Велики”, е управлявал л.а. “Форд Ескорт”, без да притежава свидетелство за управление на моторно превозно средство, в едногодишен срок от наложено му наказание по административен ред за същото деяние.

На 10 октомври в РУ – Казанлък е образувано бързо производство срещу П. П, на 19г., затова че на 08 октомври в с. Юлиево, общ.Мъглиж, е управлявал л.а.”Фолксваген Голф” без да притежава свидетелство за управление на моторно превозно средство, в едногодишен срок от наложено му наказание по административен ред за същото деяние.

На 10 октомври в ОДМВР – Стара Загора е образувано бързо производство срещу Г. Г., на 47г.. от гр.Стара Загора, затова че на 09 октомври в гр. Стара Загора, по бул.”Цар Симеон Велики”, е управлявал л.а. “Рено Меган”, без да притежава свидетелство за управление на моторно превозно средство, в едногодишен срок от наложено му наказание по административен ред за същото деяние.

На 10 октомври в ОДМВР – Стара Загора е образувано бързо производство срещу Г. Н., на 39 г. от с. Тулово, затова че на 09 октомври в гр.Мъглиж, на южния вход-изход на града, е управлявал л.а.”Опел Астра”, без да притежава свидетелство за управление на моторно превозно средство, в едногодишен срок от наложено му наказание по административен ред за същото деяние.

На 10 октомври в РУ – Казанлък е получен сигнал от 27-годишен мъж от гр. Казанлък, че неизвестен извършител противозаконно е отнел мотопед, негова собственост, който е бил паркиран западно от парк “Розариум” в гр. Казанлък. От проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установен извършителят на престъплението Д.Г., на 48 г. от гр. Казанлък. Образувано е бързо производство.

На 11 октомври в РУ – Казанлък е започнато бързо производство срещу Ю. И., на 36г. от с.Дъбово, общ. Мъглиж, затова че на същата дата в с.Дъбово, е управлявал л.а.”Ваз” след употреба на алкохол – 1,53 промила в издишаният въздух, установено с техническо средство.
Ю.И. е задържан за срок до 24 часа в РУ – Казанлък.

По-характерни престъпления
На 10 октомври във Второ РУ – Стара Загора е получено съобщение от 75-годишен мъж от с. Калояновец, общ. Стара Загора, затова че неизвестен извършител е проникнал в къщата му и извършил кражба на парична сума. При посещение на адреса е установено, че за времето от 00:00 ч. до 07:00 ч., неизвестен извършител, чрез използване на техническо средство, е отворил прозорец, проникнал е в стая от къщата и след като е разбил ключалка на метален шкаф е откраднал сумата от 500 лв. и златен пръстен. По случая е образувано досъдебно производство.

На 10 октомври в ОДМВР – Стара Загора е получено съобщение за извършена кражба от апартамент, намиращ се на ул. “Поп Минчо Кънчев”, в гр. Стара Загора, при която е отнета сумата от 860 лв., златни и сребърни накити и 3 джобни часовника. По случая е образувано досъдебно производство.

На 10 октомври във Второ РУ – Стара Загора е получено съобщение от 33-годишен мъж, от с.Калояновец, общ. Стара Загора, затова че неизвестен извършител е проникнал в къщата му ие извършил кражба на парична сума. При посещение на адреса е установено, че за времето от 00:00 ч. до 06:50 ч. на същата дата неизвестен извършител, чрез използване на натиск по вратопрозорец, е проникнал в стая на къщата и е извършил кражба на 725 лв. от портмонета оставени на кухненски шкаф. По случая е образувано досъдебно производство.

Пътно-транспортни произшествия
На 10 октомври по ул.”Надканижа” в гр.Казанлък се е движел л.а.”Пежо”, управляван от 81 годишен мъж от гр.Казанлък, с пътуваща в автомобила на предна дясна седалка 82 годишна жена, също от гр.Казанлък. На кръстовището с бул.”Ал. Батенберг” водачът не спира на пътен знак “Б2″, навлиза в кръстовището и удря движещият се по булеварда в посока запад л.а.”Мерцедес”, управляван 58 годишен водач от гр.Казанлък. В резултат на настъпилото пътно-транспортно произшествие водачът на л.а. „Мерцедес“ е получил разкъсна рана на главата. Обслужен е амбулаторно и е освободен, без опасност за живота. Водачът на л.а. „Пежо“ е получил счупване на ребро. Оставен е за лечение в МБАЛ – Казанлък, без опасност за живота. Пътничката в л.а. „Пежо“ е получила счупване на седем ребра. Транспортирана е за лечение в УМБАЛ – Стара Загора, без опасност за живота. Водачите са тествани за употреба на алкохол с техническо средство, като пробите и на двамата са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство.

На 10 октомври по бул.”Ал. Батенберг” в гр.Казанлък, се е движел л.а.”Фолксваген Венто”, управляван от 42 годишен мъж от гр. Казанлък. До дом №73 водачът не пропуска движещата се по пешеходната пътека 54 годишна пешеходка и я блъска. В резултат на удара жената е получила счупване на тазобедрената кост. Оставена е за лечение в МБАЛ – Казанлък, без опасност за живота. Водачът е тестван за употреба на алкохол с техническо средство, като пробата е отрицателна. По случая е образувано досъдебно производство.
#lice

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2021 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн