3 ПТП-та с двама загинали и един ранен през последното денонощие в Стара Загора и региона

STZAGORA.NET
*
На 11 септември около 07.00 ч. по път ІІІ-608, в посока север-юг се е движел л.а. “Форд”, управляван от 21-годишен водач от с. Бузовград, общ. Казанлък. На около 500 м след Казанлък, на ляв завой, поради движение с несъобразена скорост водачът губи контрол над автомобила, който навлиза в лентата за насрещно движение и се преобръща в крайпътна нива. При настъпилото ПТП водачът е починал. Образувано е досъдебно производство.

На 11 септември около 03.07 ч. по път 66037, км.9+100, в землището на с. Християново, общ. Стара Загора, на 500 м от селото в посока към с. Калояновец се е движело неустановено МПС, с неустановен водач, което е прегазило намиращ се на пътното платно 51-годишен мъж от с. Калояновец, общ. Стара Загора. В резултат на прегазването мъжът е починал на място. Образувано е досъдебно производство и е уведомена Окръжна прокуратура – Стара Загора. В резултат на проведените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия е установен извършителят на деянието – А. А., на 35 г., от Стара Загора, водач на л.а. “Мерцедес”. При извършения оглед по МПС са открити и иззети веществени доказателства. Водачът е тестван за употреба на алкохол и наркотици, като резултатите са отрицателни. Задържан е за срок до 24 часа във Второ РУ – Стара Загора. Работата по случая продължава.

На 11 септември около 17:43 ч. по ул. “Армейска” в посока запад се е движел л.а. “Пежо 307″, управляван от 23-годишната Т.К. от Стара Загора. До дом № 16 водачката губи управление над автомобила и блъска паркиран в крайната южна лента л. а. “Ауди А4″. Вследствие на настъпилото пътно-транспортно произшествие л.а. “Ауди” се измества и удря намиращ се до него 25-годишен мъж от Стара Загора, както и паркиран в близост л.а. “БМВ Х5″. Вследствие на удара мъжът е получил фрактура на дясната подбедрица и е настанен в УМБАЛ “Проф. д-р Стоян Киркович”. Образувано е досъдебно производство.

* * *
Уведомяваме ви, че на 13 септември 2016 г. (вторник), след 16:00 ч. на гишетата за обслужване на граждани, в „Пътна полиция“ – Стара Загора и Казанлък, няма да бъде предоставяна услугата “Връчване на наказателни постановления”.
#svz

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2022 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн