Хванаха старозагорец, откраднал банкови карти и изтеглил 2400 лв. от тях

STZAGORA.NET
*
Разкрити престъпления
В бюлетин № 297 от 24 октомври 2015 г. на ОДМВР – Стaра Загора е отразено, че на 23.10.2015 г. 29-годишен мъж е установил липсата на портфейла си с намиращите се в него лични документи, банкови карти и лист съдържащ пин кодовете им. Впоследствие от банковите карти е извършена транзакция на сумата от 2400 лв. без негово съгласие. По случая е образувано досъдебно производство. След проведени оперативно-издирвателни мероприятия е установен извършителят на престъплението – Г.К. на 34 г. от Стара Загора. Работата по случая продължава.

По-характерни престъпления
На 1 септември в с. Обручище служители на РУ – Гълъбово са спрели за проверка т.а. “Мерцедес Спринтер”, управляван от 40-годишен водач от Харманли. В хода на проверката е установено, че на предната броня на автомобила е монтирана регистрационна табела, издадена от Кралство Испания, а отзад, на метална греда на шасито, е монтирана регистрационна табела, издадена от Република Австрия. И двете регистрационни табели са издадени за други МПС. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

На 1 септември в РУ – Чирпан е получено съобщение от РСПАБ – Чирпан относно съмнение за умишлен пожар в частен дом в с.Свобода, собственост на 57-годишен мъж от с. Свобода. От извършения оглед е установено, че неизвестен извършител, след като е проникнал в къщата през незатворен прозорец, е запалил дюшека на едно от леглата. В резултата на пожара са изгорели 2 дюшека, 2 юргана и дрехи. По случая е образувано досъдебно производство.
#svz

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2022 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн