Измамиха по телефона 64-годишна старозагорка с 2420 лв. и злато

STZAGORA.NET
*
По-характерни престъпления
На 24.08.2016 г. в Първо РУ – Стара Загора се е явила 64 годишна жена от Стара Загора, която заявила, че на същата дата около 18.00 ч. на домашния й телефон е позвънил мъж, който се представил за полицейски служител. Същият поискал съдействие за задържане на телефонни измамници, като жената трябвало да опише наличните си пари и златни накити и след това да ги пусне през терасата, опаковани в найлонов плик. След като била въведена в заблуждение, потърпевшата пуснала от терасата на жилището си сумата от 2420 лв. и около 82 грама златни накити, които били взети от непознат за нея мъж. В Първо РУ – Стара Загора е образувано досъдебно производство.

На 24.08.2016 г. в РУ – Чирпан е получено съобщение от служител на “EVN”, че около 16.40 ч. е прекъснато електрическото захранване на трафопост, намиращ се в землището на с. Зетьово. На място е установено, че се касае за извършена кражба на 100 литра трансформаторно масло от трансформатор, поставен на метален стълб, на височина около 5 м от земята. В РУ – Чирпан е образувано досъдебно производство.
#svz

spodelime.com


echo
Copyright © 2022 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн