Задържаха 20-годишен, обрал пенсионер край Николаево

STZAGORA.NET
*
Разкрити престъпления
В бюлетин №220 от 7 август 2016 г. на ОДМВР – Стара Загора е отразено съобщение за извършен грабеж на 125 лв. и документи от 68-годишен мъж от Стара Загора, който се е придвижвал с велосипед между гр. Николаево и с. Нова махала, за което в РУ – Казанлък е образувано досъдебно производство. При поведените оперативно-издирвателни мероприятия е установен извършителят на престъплението – Р.А., на 20 г., от Казанлък. Същият е задържан за срок до 24 часа в РУ – Казанлък.

Бързи полицейски производства
На 9 август е получен сигнал в РУ – Казанлък от 60-годишен мъж от с.Елхово, общ. Николаево, за извършена кражба на сливи от стопанисвана от него овощна градина в землището на селото. При проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че извършител на престъплението е 17-годишен младеж от с. Елхово. Същият е предал доброволно чували със сливи с общо тегло 190 кг, които са върнати на потърпевшия. По случая е образувано бързо производство.
#lice

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2021 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн