Ограбиха златни синджири от старозагорка край училището в кв.”3 чучура-север”

STZAGORA.NET
*
По характерни престъпления
На 3 август около 19:45 ч. на тел.112 е подаден сигнал от 56-годишна жена от Стара Загора, че около 19:30 ч. в района на ОУ “Георги Райчев” (кв. “3-те чучура север”) е била нападната от непознато за нея лице, което чрез използване на сила й е отнело дамската чанта и части от два златни синджира, които потърпевшата носела на врата си по време на нападението. Същата е разпитана в качеството й на пострадало лице. По случая е образувано досъдебно производство.

Пътно-транспортни произшествия
На 3 август около 02.40 ч. в с. Оризово, общ. Бр. Даскалови, на пътния възел за селата Гранит и Опълченец, в посока юг, се е движел л.а. “Опел Вектра”, управляван от А.Т., на 20 г. В автомобила са пътували малолетно момче и И.И., на 18 г. Поради движение с несъобразена скорост водачът загубва управление над автомобила, напуска пътното платно вдясно по посока на движението си и се удря в частен дом и автомат за кафе. А.Т. е прегледан на място от екип на “ФСМП” с. Братя Даскалови и откаран за допълнителен преглед без опасност за живота. Същият е тестван за употреба на алкохол с техническо средство с “Алкотест Дрегер”, който е отчел 0,86 промила. Заведено е досъдебно производство.

На 3 август около 00.35 ч. по път III-666, на км 9+000, в посока юг, се е движел т.а. “Форд Транзит”, управляван от Р.С., на 26 г. от Пловдив. Водачът е загубил управление над автомобила и е навлязъл в лентата за насрещно движение, като се е блъснал в движещия се по нея в посока север л. а. “Опел Фронтера”, управляван от С.Б., на 22 г. от гр. Брезово. В Опела са пътували още Р.Т., на 49 г. и И.Г., на 22 г. След челния удар двата автомобила остават на платното за движение, като пътникът Р.Т. се е оплакал от болки в гърдите. Откаран е в МБАЛ – Чирпан, където е обслужен и освободен с натъртвания, без опасност за живота. Двамата водачи са изпробвани за употреба на алкохол с техническо средство “Алкотест Дрегер ” който е отчел 0,00 промила. Образувано е досъдебно производство.

На 3 август около 11.05 ч. по път І-5 на км.233+500, общ. Ст. Загора, в посока изток се е движел т.а. “Рено Мастер”, управляван от Р.Р., на 49 г., от с.Змейово, общ. Ст.Загора. Същият при излизане от крайпътна територия на горепосочения път не пропуска движещия се с предимство по път І-5 в посока юг т.а “Хюндай”, управляван от К.К., на 63 г. от гр. Самоков, който с предна част на МПС-то блъска т.а. “Рено” в страничната дясна част. Вследствие на сблъсъка, возещата се на предна дясна седалка в т.а. “Хюндай” пътничка Б.К., на 64 г., е получила натъртване в областта на гръдния кош. Същата е обслужена в ЦСМП-Стара Загора и е освободена без опасност за живота. Двамата водачи са тествани за алкохол с “Акотест Дрегер”, като и на двамата е отчетен отрицателен резултат.

С Ъ О Б Щ Е Н И Е
ОДМВР – Ст.Загора уведомява, че поради профилактика за времето от 08.08.2016 г. до 12.08.2016 г. включително, звено “Регистрация и отчет на пътните превозни средства” – Казанлък няма да работи. Услугите по регистрация на МПС през този период ще се извършват в сектор „Пътна полиция” – Стара Загора.
#svz

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2022 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн