Двама пребиха с ритници жена в село Едрево. Трима пострадаха при катастрофа края Ягода

STZAGORA.NET
*
Разкрити престъпления

На 2 август в РУ – Казанлък на тел. 112 е получен сигнал от кмета на с. Едрево, община Николаево, за възникнал побой в центъра на селото. На място се е установило, че А.А., на 35 г., от с. Едрево, и К.Г., на 18 г., от същото село, са нанесли няколко удара с крака на 44-годишна жена от селото. Вследствие на ударите потърпевшата е получила спукване на левия бъбрек. Същата е откарана от екип на ЦСМП – Гурково в МБАЛ – Казанлък, като впоследствие е транспортирана до УМБАЛ – Стара Загора. Двамата мъже са задържани в РУ – Казанлък за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Пожар

Във връзка с възникнал на 31.07.2016 г. пожар в землището на с. Главан, общ. Гълъбово, в резултат на който са изгорели 1093 дка треви, храсти и ниска растителност североизточно от селото, са проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на РУ – Гълъбово, в резултат на които е установено, че 38-годишният Ж.А. от с.Тянево, община Симеоновград, на 31 юли е извършвал обработка с трактор и прикачен към него инвентар “Шредер” на пасище, находящо се в землището на с. Главан, общ. Гълъбово. Пожарът е възникнал вследствие на съприкосновение на обработващия инвентар с каменистата местност. Ж.А., се е опитал да загаси пламъците с подръчни средства, но не е успял и огънят се е разпрострял на значителна територия. Трактористът е задържан за срок до 24 ч. в РУ – Гълъбово. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава

Пътно-транспортни произшествия

На 2 август около 22.40 ч. по ПП I-5 в посока север се е движел л.а. „Рено”, управляван от С.П., на 23 г., от с. Сърнево, община Раднево. На км.217, на около 4 км преди разклона за с. Ягода, община Мъглиж, поради движение с несъобразена скорост водачът губи контрол над автомобила, излиза вляво от пътя по посока на движението си, блъска се в металната мантинела и се преобръща по таван на пътното платно. В резултат на ПТП-то водачът получава фрактура на лявата ключица и комоцио. Оставен е за наблюдение в Хирургичното отделение на МБАЛ – Казанлък, без опасност за живота. 17-годишната пътничката, която се е возила на предната дясна седалка, получава фрактура на лявата мишница и охлузни рани по главата. Прегледана е във ФСМП – Казанлък и е освободена без опасност за живота. 20-годишният пътник, който се е возил на задната седалка, е получил контузни рани по тялото. Прегледан е във ФСМП – Казанлък и е освободен без опасност за живота. Водачът е тестван за употреба на алкохол с техническо средство “Алкотест дрегер”, който е отчел отрицателна проба. По случая е образувано досъдебно производство.
#социално споделяне


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн