Кола излетя от мост над река Соколица от 6 метра височина

STZAGORA.NET
*
Пътно-транспортни произшествия
На 14 юли в РУ – Гълъбово на тел.112 е получен сигнал за възникнало пътно-транспортно произшествие в с. Мъдрец, на ГП-ІІ, на моста на река “Соколица”. На място е установено, че 39-годишен водач от Стара Загора по неустановени към момента причини е изгубил управлението на л.а. “Фиат Стило”, който е паднал в дерето на реката от около 6 м височина. В лекия автомобил са пътували и две непълнолетни момчета. Водачът и пътниците са настанени в МБАЛ – Стара Загора с комоцио, без опасност за живота. Лекият явтомобил е напълно унищожен от катастрофата. По случая е образувано досъдебно производство (снимка google.bg).

На 14 юли около 12:50 ч. в Казанлък по бул.”Княз Ал. Батенберг” в посока юг-север се е движел л.а.”Фолксваген Транспортер”, управляван от К.С., на 32 г., от Стара Загора. До бензиностанция “OMV”, след като е нарушил пътен знак “Г-2″, извършва маневра “завой наляво” и отнел предимството на движещия се в посока запад-изток л.а. “Сузуки Лиана”, управляван от 58-годишен водач от Казанлък. Вследствие на настъпилото ПТП водачът на л.а “Сузуки” е получил фрактура на ребро. Откаран е във ФСМП – Казанлък, където е обслужен амбулаторно и е освободен за домашно лечение, без опасност за живота. Водачите са тествани за употреба на алкохол с техническо средство, което е отчело 0.00 промила и на двамата водачи. По случая е образувано досъдебно производство.

На 14 юли около 21:40 ч. по път ІV–56005 от с. Шейново за с. Хаджидимитрово, общ. Казанлък, в посока запад-изток се е движел л.а. “Мазда”, управляван от Ю.И., на 39 г., от с. Хаджидимитрово. На около 2 км преди с. Хаджидимитрово е застигнал и блъснал отзад каруца, теглена от кон, без светлоотразители отзад, управлявана от 55-годишния Т.Ю. от с. Хаджидимитрово. Вследствие на удара Т.Ю е получил контузна рана на десния лакът. Откаран е във ФСМП – Казанлък, където е обслужен амбулаторно и е освободен без опасност за живота. Водачите са тествани за употреба на алкохол с техическо средство, което е отчело 1.09 промила на Т.Ю. и 0.00 промила на Ю.И. По случая е образувано досъдебно производство.

На 14 юли в 10:23 ч. в РУ-Гълъбово е получен сигнал за настъпило ПТП в с. Обручище. На място е установено, че на ул.”9-ти септември”, на моста над река „Соколица”, в посока юг-север се е движел л.а.”ВАЗ”, управляван от М.П., на 76 г. При разминаване на моста на река „Соколица” навлиза в лентата за насрещно движение и удря насрещно движещия се л.а.”Опел Корса”,управляван 58-годишна жена. В резултат на удара М..П. е получил счупване на тазобедрена става. Откаран е за лечение в МБАЛ – Стара Загора. Водачите са тествани за употреба на алкохол с техническо средство, което е отчело отрицателен резултат и за двамата. По случая е образувано досъдебно производство.

Разкрити престъпления:
На 14 юли в РУ – Гълъбово се е явявил 60-годишен мъж от с. Главан, общ. Гълъбово, и e заявил, че от началото на месец май 2016 г. до настоящия момент е извършена кражба на 2 агнета от стопанска постройка, негова собственост. При проведените бързи оперативно-издирвателни мероприятия от служители на РУ – Гълъбово е установен извършителят на кражбата – А.К. на 17 години, който е задържан за срок до 24 часа. Започнато е досъдебно производство.

По-характерни престъпления
На 14 юли в 10:00 ч. в гр. Николаево се е явил 31-годишен мъж и е заявил, че за времето от 07:30 ч. до 18:30 ч. на 12 юли неизвестно лице е проникнало в дома му и е извършило кражба на газов пистолет “Ekol P29″. Образувано е досъдебно производство.
#

сподели бутон


echo
Copyright © 2022 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн