Кола се блъсна в дърво и изгоря край с.Хрищени

STZAGORA.NET
*
Пътно-транспортни произшествия
На 6 юли, около 22,45 ч., от комплекс „Каците” към с.Хрищени се е движел л.а.”Опел Вектра”, управляван от 36-годишния В.Р. от с.Хрищени. На входа на селото, при неизяснени към момента обстоятелства, водачът изгубил контрол над автомобила, който се блъснал в крайпътно дърво. Вследствие на удара автомобилът се запалва и изгаря изцяло. В.Р. напуснал произшествието, без да уведоми за инцидента. Впоследствие същият е установен в ЦСМП – Стара Загора с контузни рани по главата и пръст на дясната ръка. Обслужен е амбулаторно и е освободен без опасност за живота. При тестване на водача с техническо средство за употреба на алкохол са отчетени 0,40 промила.

Бързи полицейски производства
На 6 юли в РУ – Чирпан е започнато бързо полицейско производство срещу неправоспособния Ю.А. на 36 години от гр.Чирпан за това, че около 05,40 ч. на 5 юли по ул.”Победа” е управлявал т.а.”Пежо Партнер”, без да притежава необходимото свидетелство за това.

На 6 юли в сектор „Пътна полиция” – Стара Загора е образувано бързо полицейско производство срещу 54-годишния Д.П. от Стара Загора за това, че около 07,40 ч. на същата дата по бул.”Св. П.Евтимий” е управлявал л.а.”Киа” в едногодишен срок от наложено му по административен ред наказание за управление на МПС без съответното свидетелство.

На 6 юли около 22,40 ч. на кръстовището на ул.”Знание” и ул.”Витоша” в Стара Загора екип на Второ РУ – Стара Загора е спрял за проверка л.а.”Форд Куриер”, управляван от 45-годишния Й.Б. от Стара Загора. При тестване на водача с техническо средство за употреба на алкохол са отчетени 2,08 промила. Й.Б. е задържан за срок до 24 часа. Образувано е бързо полицейско производство.

Разкрити престъпления
На 6 юли в 16,05 ч. във Второ РУ – Стара Загора е получен сигнал за задържано лице в момент на кражба от къща, намираща се на ул.”Тимок” в с.Калояновец. Пристигналият на място екип на Второ РУ – Стара Загора установил, че 57-годишната М.И. от същото село е проникнала в къщата, след като скъсала комарник на прозорец. М.И. е задържана да срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

На 6 юли в РУ – Раднево е получен сигнал, че неустановено лице обикаля с.Даскал Атанасово, общ.Раднево, и предлага дизелово гориво на ниски цени. Изпратеният на място полицейски екип установил 49-годишния И.Ч. от Стара Загора. При проведена беседа с него е установено, че същият през м.май 2016 г. по същата схема е въвел в заблуждение 56-годишен мъж от с.Знаменосец и му причинил имотна вреда в размер на 450 лв., за което в РУ – Раднево е образувано досъдебно производство. Работата по случая продължава.

На 6 юли от служители на Второ РУ – Стара Загора, в условията на неотложност, са извършени процесуално-следствени действие в къща, намираща се на ул.”Спартак”, обитавана от 47-годишната В.Г. Намерени и иззети са 83 кутии цигари, всички без акцизен бандерол. В.Г. е задържана за срок до 24 часа. Образувано е бързо полицейско производство.

На 6 юли от служители на Второ РУ – Стара Загора, в условията на неотложност, са извършени процесуално-следствени действие в къща, намираща се на ул.”Богдан”, обитавана от 23-годишния А.В. Намерени и иззети са 3 мастербокса, съдържащи 500 кутии цигари, всички без акцизен бандерол. А.В. е задържан за срок до 24 часа. Образувано е бързо полицейско производство.

В Бюлетин №187 от 05.07.2016 г. е отразена кражба на два удължителя от незаключена изба на къща в с.Лясково, общ.Стара Загора, за което във Второ РУ – Стара Загора е образувано досъдебно производство. От проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че извършител на деянието е 35-годишният Г.Х. от Стара Загора.

По-характерни престъпления
На 6 юли във Второ РУ – Стара Загора се явила 50-годишна жена, която заявила, че за времето от 14,00 ч. до 15,00 ч. на 4 юли неизвестно лице е извършило кражба на банкнота с номинал 50 лв. от дамската й чанта, оставена в шкаф в стая за почивка в УМБАЛ – Стара Загора. Образувано е досъдебно производство.

На 6 юли в 07,30 ч. в РУ – Казанлък е получено съобщение, че за времето от 20,00 ч. на 5 юли до 07,00 ч. на 6 юли неизвестно лице извършило кражба на четири гуми с алуминиеви джанти от л.а.”Фолксваген Пасат”. Автомобилът е бил паркиран пред бл.23 в ж.к.”Васил Левски” в Казанлък. Образувано е досъдебно производство.
#


бутон за сайт


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн