Откраднаха 4200 лв. от незаключен “Мерцедес” – бюлетин

STZAGORA.NET
*
Бързи полицейски производства
На 6 юни на ул.”Генерал Иван Пашинов” в Стара Загора екип на Второ РУ е спрял за проверка л.а.”Фолксваген Венто”, управляван от 30-годишния Х.К. от Нова Загора. При тестване на водача с техническо средство за употреба на наркотици, същото е отчело наличието на наркотично вещество – канабис. На Х.К. е съставен акт и му е издаден талон за медицинско изследване. Задържан е за срок до 24 часа. Образувано е бързо полицейско производство.

Разкрити престъпления
На 6 юни в Участък – Павел баня се явила 23-годишна жена от с.Александрово, която заявила, че около 00,15 ч. на същата дата пред дома й неизвестно лице, след като й нанесло побой, й отнело златно колие с медальон. При проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че извършител на деянието е 37-годишният О.М. от с.Александрово. Същият е задържан за срок до 24 часа. Образувано е бързо полицейско производство.

На 6 юни в 05,20 ч. на кръстовището на бул.”Розова долина” и ул.”Цар Иван Асен” в Казанлък полицейски екип е извършил проверка на паркиран л.а.”Фолксваген Голф” и лицето в него – К.И. на 28 години от Пловдив. При извършен личен обиск в К.И. е намерено пликче, съдържащо бяло твърдо вещество, а в предната лява врата на автомобила – плик, съдържащ около 3,5 г от същото вещество. При направен лабораторен тест веществото реагира на амфетамин. К.И. е задържан за срок до 24 часа. Образувано е бързо полицейско производство.

На 6 юни от служители на РУ – Чирпан е извършена проверка в частен дом, намиращ се на ул.”Възход” в с.Оризово, обитаван от 55-годишната Т.В. В хода на проверката Т.В. доброволно е предала 1150 къса саморъчно направени цигари и 1,2 кг ситно нарязан тютюн без акцизен бандерол. Образувано е бързо полицейско производство.

На 6 юни в ОДМВР – Стара Загора е получен сигнал, че около 19,00 ч. на същата дата във фирмена база на ул.”Калояновско шосе” в Стара Загора е нанесен побой на 39-годишен мъж от с.Хаджийско, общ.Кирково. Изпратеният на място полицейски екип установил извършителя – С.Х., на 25 години, от с.Лебед, община Джебел. Същият е задържан за срок от 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

По-характерни престъпления
На 6 юни в 11,18 ч. в ОДМВР – Стара Загора е получено съобщение за извършен опит за палеж на лек автомобил, паркиран пред къща, намираща се в с.Кирилово. При извършения оглед под десния праг на л.а.”Рено Еспейс” е намерена стопена пластмасова бутилка с надпис „Коресилин”. Опушени са двете десни врати на автомобила. Образувано е досъдебно производство.

На 6 юни във Второ РУ – Стара Загора е получен сигнал за кражба на стереоуредба от лек автомобил, паркиран на паркинг на ул.”Д-р Тодор Стоянович”. На място е установено, че за времето от 19,00 ч. на 5 юни до 10,00 ч. на 6 юни неизвестен извършител демонтирал и отнел автостереоуредба и акумулаторна батерия от л.а.”Фолксваген Голф”. Образувано е досъдебно производство.

На 6 юни в 17,45 ч. в РУ – Чирпан е получено съобщение, че за времето от 10,45 ч. до 17,45 ч. на същата дата неизвестно лице е отнело сумата от 4200 лв. от „жабката” на незаключен л.а.”Мерцедес”, паркиран на ул.”24-ти май” в с.Мирово, общ.Братя Даскалови. Образувано е досъдебно производство.

Пътно-транспортни произшествия
На 6 юни около 12,47 ч. по път 5031 от с.Опан към Гълъбово се е движел л.а.”Ауди А4”, управляван от 25-годишния Ж.С. от Гълъбово. Поради движение с несъобразена скорост след десен завой водачът изгубил контрол над автомобила, който се завъртял на пътното платно и със задната си дясна врата ударил спрелия край пътното платно л.а.”Пежо 307” с 45-годишен водач от Гълъбово. В резултат на удара е пострадала пътуващата на задната седалка в л.а.”Ауди А4” 50-годишна жена, която е откарана в ЦСМП – Стара Загора, обслужена и настанена за наблюдение в УМБАЛ – Стара Загора с натъртване на главата, без опасност за живота. Водачите са тествани с техническо средство за употреба на алкохол, което отчело 0,00 промила и за двамата. Образувано е досъдебно производство.
#

социални мрежи


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн