19-годишна се напуши и изпадна в неадекватно състояние, полицията я прибра

STZAGORA.NET
*
Разкрити престъпления
На 17 май в 01,45ч. в Първо РУ – Стара Загора е получен сигнал за лице в неадекватно състояние в кв.”Индустриален”. На място е изпратен полицейски екип, който установил 19-годишната С.П. от Симеоновград, която била видимо неадекватна, говорела несвързано и не знаела къде се намира. Лицето е отведено в Първо РУ – Стара Загора, където при извършен личен обиск е открито полиетиленово пликче със суха зелено-кафява тревиста маса, която при направен полеви наркотест реагира на марихуана. С.П. е задържана за срок до 24 часа. Образувано е бързо полицейско производство.

В Бюлетин №128 от 07.05.2016 г. на ОДМВР – Стара Загора е отразена кражба на сумата от 7340 лв. от стопанска постройка към къща, намираща се на ул.”Хрищян войвода”, за което в Първо РУ – Стара Загора е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител. От проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че извършител на деянието е 29-годишната К.Д. от Стара Загора.

По-характерни престъпления
На 16 май, около 08,10ч., в РУ – Гълъбово е получен сигнал за извършена кражба на ел.уреди от гараж, намиращ се в с.Разделна. На място е установено, че за времето от 13,00ч. на 15 май до 08,00ч. на 16 май неизвестен извършител е проникнал в незаключения гараж и извършил кражба на дърворезачка, два ъглошлайфа, три бормашини, циркуряр и др. вещи. Образувано е досъдебно производство.

На 16 май, около 08,30ч., в РУ – Гълъбово е получен сигнал, че за времето от 11 до 15 май неизвестен извършител е проникнал през незаключена врата в къща, намираща се на ул.”Мадара” в с.Обручище, и извършил кражба на легло и печка на твърдо гориво. Образувано е досъдебно производство.

На 16 май, в 09,50ч., в Участък – Гурково се явила 56-годишна жена от гр.Твърдица, която заявила, че за времето от 05,55ч. на 14 май до 11,15ч. на 15 май в гр.Гурково неизвестно лице ? е отнело портмоне, съдържащо сумата от 420лв и дебитна карта, заедно с ПИН-код, като впоследствие изтеглило сумата от 290лв. Образувано е досъдебно производство.

На 16 май в 16,10ч. в РУ – Казанлък се явил 17-годишен младеж от гр.Казанлък, която заявил, че за времето от 02,00ч. до 02,40ч. на 14 май от вход на жилищен блок, намиращ се на ул.”Генерал Гурко”, неизвестно лице извършило кражба на велосипед на стойност 1950 лв. Образувано е досъдебно производство.

На 16 май в РУ – Гълъбово е получен сигнал от 75-годишен мъж, че на 12 май е установил липсата на пулсатор за доилен агрегат, впрегатни принадлежности за кон и звънец за крави (туч) от незаключена постройка (кравалник), намираща се в с.Главан. Образувано е преписка.

Пътно-транспортни произшествия
На 16 май, около 16,42ч., по АМ „Тракия”, в посока изток, се е движил л.а.”Мерцедес”, управляван от 43-годишната Ц.И. от гр.София. На км.224, при движение с несъобразена с пътните условия скорост (мокра пътна настилка), автомобилът излиза от платното за движение и се преобръща в тревна площ. В резултат на настъпилото ПТП водачката получава фрактури на лява ръка. Ц.И. е откарана в ЦСМП – Стара Загора, обслужена амбулаторно и след като отказала да бъде настанена за лечение е освободена без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.
#


споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн