Кола блъсна кон по пътя от Ягода към Стара Загора, пострадали са леко жена и дете

STZAGORA.NET
*
Пътно-транспортни произшествия
На 13 януари около 21,25 ч. по път І-5 от с.Ягода за Стара Загора се е движил лек автомобил ”Хюндай”, управляван от 27-годишна старозагорка. На км.251+800 внезапно на пътното платно преминава безстопанствено животно (кон) и автомобилът го блъска. В резултат на удара водачът и пътуващото в автомобила 5-годишно дете са получили хематом на дясна вежда и натъртване на дясна ръка. Откарани са в ЦСМП – Стара Загора, където след като са обслужени амбулаторно, са освободени без опасност за живота.

Разкрити престъпления
На 13 януари в 21,33 ч. в РУ – Чирпан е получено съобщение за незаконно прикачване към електропреносната мрежа в с.Свобода. Пристигналият на място полицейски екип установил, че 32-годишния А.Д., след като използвал различни по вид и сечение ел.проводници, е осъществил незаконно присъединяване към електропреносната мрежа. Образувано е досъдебно производство.

По-характерни престъпления
На 13 януари около 11,45 ч. на телефон 112 е получено съобщение за извършена кражба от апартамент, намиращ се на ул. ”Св. Богородица” в Стара Загора. Пристигналият на място екип установил, че за времето от 07,30 ч. до 11,30 ч. на същата дата неизвестен извършител, след като взломил патрон на входната врата, проникнал в жилището и извършил кражба на сумата от 400 лв., 80 евро и 70 турски лири. Образувано е досъдебно производство.

На 13 януари в 09,00 ч. в Първо РУ – Стара Загора се явил служител на Държавно горско стопанство – Стара Загора, който съобщил за извършена кражба в землището на с.Оряховица. В периода от края на м.декември 2015 г. до 10 януари неизвестен извършител, след като използвал техническо средство, извършил кражба на 50 кв.м гофрирана ламарина и две скари, тип „барбекю”, от ловен кантон. Образувано е досъдебно производство.
#бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн