Полицията разкри извършител на грабеж в Стара Загора. Откраднаха камион “Рено” на старозагорка, търсят го из цялата страна – бюлетин

STZAGORA.NET
*
Бързи полицейски производства
На 29 декември е започнато бързо производство срещу С.В. (52 г.) от Стaра Загора за това, че на същата дата около 20:55 ч. по прилежащата тревна територия на ул.”Старозагорско въстание” №14 е управлявал собствения си лек автомобил “Опел” под въздействието на алкохол. Водачът е тестван с “Алкотест дрегер”, който е отчел 2,52 промила. Съставен му е акт по Закона за движение по пътищата и е задържан за срок до 24 часа във Второ РУ – Стара Загора.

Разкрити престъпления
На 29 декември във Второ РУ – Стара Загора се е явил 43-годишен мъж и заявил, че на 23 декември около 00:45 ч. на ул. “Георги Байданов” неизвестно лице, след като му е нанесло побой, му отнело сумата от 530 лева. По случая е образувано досъдебно производство. От проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установен извършителят на грабежа – И.Я. (21 г.) от Стара Загора. Същият е задържан за срок до 24 часа във Второ РУ.

На 22.12.2015 г. във Второ РУ – Стара Загора е получено съобщение от 54-годишен мъж за извършена кражба на кашон, съдържащ 15 стека цигари от различни марки от служебен автомобил “Пежо Боксер”, паркиран пред склад в кв.”Индустриален”. По случая е образувано досъдебно производство. От проведените оперативно-издирвателни мероприятия на 29 декември е установен извършителят на кражбата – С.И. (36 г.) от Казанлък. Същият е задържан за срок до 24 часа във Второ РУ – Стара Загора.

По–характерни престъпления
На 29 декември в Първо РУ – Стара Загора се е явила 51 годишна жена и е заявила, че за периода от 27 декември до 28 декември неизвестен извършител е извършил кражба на собствения й товарен автомобил “Рено”, паркиран в кв. “К. Ганчев”, ул.”Загоре”. Автомобилът е обявен за общодържавно издирване. Образувано е досъдебно производство.

Пътно-транспортни произшествия
На 29 декември около 13:00 ч. в Стара Загора по ул.”Цар Иван Шишман” в посока север се е движил таксиметров лек автомобил “Опел”, собственост и управляван от А.М. (45 г.). На кръстовището с ул. “Св. княз Борис” блъска със страничната лява част на автомобила пресичаща в посока запад-изток 49-годишна пешеходка. След удара водачът е откарал пострадалата в ЦСМП – Стара Загора, където е прегледана, обслужена е амбулаторно и е освободена с диагноза “фрактура на дясната глезенна става”, без опасност за живота. Водачът на автомобила е тестван за употреба на алкохол с техническо средство, което е отчело 0,00 промила. По случая е образувано досъдебно производство.
#nocбутони към социални мрежи

Напишете коментар


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн