Водач с “Нисан” блъсна в Стара Загора пешеходец и избяга

STZAGORA.NET
*
Пътно-транспортни произшествия
На 22 декември около 18,50 ч., по ул.”Христо Ботев” в Стара Загора се е движел лек автомобил ”Нисан”, управляван от неустановен до момента водач. На кръстовището с ул.”Майор Кавалджиев” не пропуснал и блъснал пресичащия по пешеходна пътека 54-годишен старозагорец, след което напуснал местопроизшествието в посока ул.”Св.Отец Паисий”. В резултат на удара пешеходецът е получил охлузна рана на главата. Обслужен е амбулаторно в ЦСМП – Стара Загора и освободен без опасност за живота.

По-характерни престъпления
На 22 декември в 10,00 ч. в РУ – Казанлък е получено съобщение, че за времето от 19,00 ч. на 21 декември до 09,10 ч. на 22 декември неизвестен извършител, през отвор на входна врата на производствено хале, намиращо се в с.Дъбово, направил опит да запали трактор чрез възпламеняване на неустановена към момента течност. Няма нанесени щети на техниката. Образувано е досъдебно производство.

На 22 декември в 02,57 ч. в РУ – Гълъбово е получено съобщение за горящ автомобил, паркиран до бл.9 в кв.”Съединение”. На място е установено, че неизвестен извършител, след като използвал хартия, запалил джип ”Ленд Роувър Фрилендър”. В резултат на палежа частично са обгорели казанчето за течността на чистачките и предното панорамно стъкло. По случая е образувано досъдебно производство.

На 22 декември в 13,15 ч. в ОДМВР – Стара Загора е получено съобщение за нанесена в двора на ОУ „Христо Ботев” в с.Братя Кунчеви телесна повреда на 42-годишен старозагорец, водач на санитарен автомобил в ЦСМП – Стара Загора. При проведени оперативно-издирвателни мероприятия е установен и задържан извършителят на деянието – 15-годишен младеж от същото село. Образувано е досъдебно производство.
#svz

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2022 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн