Срязани гуми, напръскани със спрей коли, двама блъснати пешеходци в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
Бързи полицейски производства
На 4 ноември около 19,45ч. във Първо РУ – Стара Загора е получен сигнал, че неизвестно лице е срязало гумите на два автомобила, паркирани на ул.”Петър Парчевич”. Пристигналият на място полицейски екип установил извършителя на деянието – Д.Д. на 33 години от гр.Стара Загора. Същият е задържан за срок до 24 часа в Първо РУ – Стара Загора, а по случая е образувано бързо полицейско производство.

Разкрити престъпления
На 4 ноември около 12,30 ч. във Второ РУ – Стара Загора е получен сигнал от 82-годишна старозагорка, че е жертва на телефонна измама. Около 08,30 ч. на същата дата на домашния ? телефон се обадил мним доктор, който ? съобщил, че внука ? е тежко болен и трябва да се плати за операцията му. Малко по – късно, пред дома си, възрастната жена предала сумата от 360лв. на непознат за нея мъж. От проведените бързи оперативно – издирвателни мероприятия на служители от ОДМВР – Стара Загора е установено и задържано лицето получило парите от възрастната жена – С.С. на 59 години от гр.Стара Загора. Същият е задържан за срок до 24 часа във Второ РУ – Стара Загора. Установено е, че С.С. е съпричастен към извършени още две телефонни измами на територията на гр.Стара Загора. Работата по случаите продължава.

По-характерни престъпления
На 4 ноември в 07,00 ч. в ОДМВР – Стара Загора е получено съобщение за напръскани със спрей леки автомобили, паркирани на бул.”Никола Петков”. пристигналият на място полицейски екип установил, че неизвестен извършител е напръскал с червен спрей осем леки автомобила. Щети – в процес на изясняване. Образувано е досъдебно производство.

На 4 ноември в 09,00 ч. в РУ – Раднево е получено съобщение, че за времето от 20,00 ч. на 3 ноември до 07,00 ч. на 4 ноември неизвестно лице извършило кражба на кобила от частен дом в с.Сърнево, общ.Раднево. По случая е образувано досъдебно производство.

На 4 ноември в РУ – Казанлък е получен сигнал за извършена кражба от шивашко ателие, намиращо се на ул.”Св. Св. Кирил и Методий”. За времето от 10,45ч. до 11,00 ч. на същата дата от маса за кроене в ателието неизвестно лице извършило кражба на портмоне с намиращите се в него лични документи и сумата от 400 лв. Образувано е досъдебно производство.

Пътно-транспортни произшествия
На 4 ноември около 12,05 ч. по бул.”Руски” в Стара Загора се е движел л.а.”Опел Астра”, управляван от 34-годишната М.С. от Стара Загора. На кръстовището с ул.”Генерал Гурко” при маневра „завой наляво” водачката блъска пресичащия на пешеходна пътека 61-годишен старозагорец. Вследствие на удара мъжът е получил охлузване на дясната ръка. Обслужен е амбулаторно от ЦСМП – Стара Загора и е освободен без опасност за живота. Водачът и пешеходецът са тествани с техническо средство за употреба на алкохол, което е отчело 0,00 промила и за двамата.

На 4 ноември около 17,40 ч. по ул.”Иван Вазов” в Стара Загора се е движел л.а.”Пежо 407”, управляван от 57-годишния Г.Г. от Стара Загора. На кръстовището с ул.”Радецки” автомобилът блъска пресичащия по несигнализирана пешеходна пътека 82-годишен старозагорец. Вследствие на удара възрастният мъж е получил охлузвания в областта на главата. Обслужен е амбулаторно от ЦСМП – Стара Загора и е освободен без опасност за живота. Водачът и пешеходецът са тествани с техническо средство за употреба на алкохол, което е отчело 0,00 промила и за двамата.
#бутон за споделяне


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн