19-годишен опита да обере бензиностанция. Запалиха автомобил в Казанлък, обраха апартамент в Стара Загора

STZAGORA.NET

На 17 октомври в 02,15 ч. в Първо РУ-Стара Загора е получен сигнал от охранителна фирма за опит за грабеж в бензиностанция, намираща се на бул.”Никола Петков” в гр.Стара Загора. Пристигналият на място полицейски екип, заедно със служители от охранителната фирма, задържат в близост до „ДЗУ” 19-годишния М.В. от Стара Загора. Същият е задържан за срок до 24 часа в Първо РУ-Стара Загора, а с постановление на Окръжна прокуратура – Стара Загора е задържан за срок от 72 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 18 октомври в 23,30 ч. в РУ-Казанлък е получено съобщение за горящ автомобил на ул.”Любомир Кабакчиев”. Пристигналият на място полицейски екип установил, че неизвестен извършител е запалил л.а.”Шкода Фабия”. Вследствие на палежа частично е изгоряла задната дясна част на автомобила. Образувано е досъдебно производство.

На 16 октомври в 18,15 ч. във Второ РУ-Стара Загора е получен сигнал от 65-годишен старозагорец, който заявил, че за времето от 07,00 до 17,4ч. на същата дата неизвестен извършител, чрез подбран или подправен ключ, отключил две входни врати на апартамент, намиращ се в кв.”Трите чучура”, и извършил кражба на сумата от 1600 лв. По случая е образувано досъдебно производство.
#svz

сподели ме


echo
Copyright © 2022 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн