Две ПТП-та в Казанлък и региона в петъчния ден


STZAGORA.NET
На 16.10.2015 г. около 07:15 ч. в Казанлък по ул.”Кирил и Методий” в посока север се е движел л.а.”Хонда Джаз”, собственост и управляван от 47-годишната Т.Д. от гр. Шипка. До входа на СОУ “Кирил и Методий” внезапно на пътното платно излиза непълнолетно момиче, което се удря в автомобила. При удара момичето е получило фрактура на дясното рамо. Оставено е за лечение в МБАЛ-Казанлък без опасност за живота. Водачката на автомобила е тествана за употреба на алкохол с техническо средство “Алкотест дрегер 7410″, като пробата е отрицателна. Образувано е досъдебно производство.

На 16.10.2015 г. около 19:20 ч. по път ІV-50027 в посока юг се е движел л.а.”Опел Корса”, управляван от 56-годишен жител на Казанлък. На около 3 км южно от с. Енина, общ. Казанлък, водачът не успява да спре и удря внезапно излязла на пътното платно, оставена без надзор крава. Водачът на автомобила е откаран във ФСМП–Казанлък, откъдето е транспортиран в МБАЛ-Стара Загора и е оставен за лечение в тежко общо състояние. Поради състоянието му водачът не е тестван за употреба на алкохол, взета му е кръвна проба за анализ. В РУ–Казанлък е образувано досъдебно производство.
#


сподели бутон


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн