Откраднаха 30 медни шини от електровоз в Локомотивно депо – Стара Загора

STZAGORA.NET
*
Бързи полицейски производства
На 29 септември в РУ-Казанлък е започнато незабавно полицейско производство срещу 51-годишния Д.Д. от с.Преславен, общ.Стара Загора, за това, че на същата дата около 01,30 ч. по бул.”Розова долина” в Казанлък е управлявал л.а.”Фолксваген Пасат” след употреба на алкохол – 1,99 промила, установено с техническо средство. На водачът е връчен талон за медицинско изследване, но същият е отказал да даде кръвна проба за анализ. Задържан е за срок до 24 часа в РУ-Казанлък.

По-характерни престъпления
На 28 септември около 15,30 ч. във Второ РУ-Стара Загора е получено съобщение за кражба на тоководещи медни шини от Локомотивно депо – Стара Загора. Пристигналият на място полицейски екип установил, че неизвестен извършител, след като взломил прозорец на локомотив, проникнал в него и чрез демонтаж извършил кражба на 30 медни шини. По случая е образувано досъдебно производство.

Пътно-транспортни произшествия
На 25 септември около 20,25 ч. по ул.”Генерал Радецки” в Казанлък се е движел велосипед, управляван от 12-годишно момиче от същия град. На кръстовището с бул.”Никола Петков” при извършване на маневра „завой надясно” навлиза в лентата за насрещно движение и се удря в л.а.”Сузуки”, управляван от 22-годишна жена от Казанлък. В резултат на удара велосипедистката е получила натъртване в областта на носа и охлузване на коляното на десния крак. Прегледана е на място от екип на ФСМП-Казанлък. Водачът на автомобилът е тестван с техническо средство за употреба на алкохол, което е отчел 0,00 промила.

На 28 септември около 13,30 ч. по път ІІІ-503 в община Опан се е движел л.а.”Хонда Сивик”, управляван от 38-годишния Д.Г. от Симеоновград. При движение с несъобразена с пътните условия скорост водачът губи контрол над автомобила, който се завърта и се блъска в крайпътно дърво. В резултат на настъпилото ПТП е пострадала пътуващата в автомобила 26-годишна жена от Симеоновград. Откарана е в ЦСМП-Хасково, където след преглед е настанена в МБАЛ-Хасково за лечение с комоцио, без опасност за живота. Водачът е тестван с техническо средство за употреба на алкохол, което е отчело 0,00 промила. Съставен му е акт по ЗДвП.

На 28 септември около 15,20 ч. по път І-5 се е движел л.а.”Сеат Толедо”, управляван от 30-годишния П.Д. от с.Конаре, общ.Гурково. При движение с несъобразена с атмосферните условия скорост водачът губи контрол над автомобила, който се е отклонил вдясно по посока на движението си и се блъснал в крайпътно съоръжение (канавка). В резултат на настъпилото ПТП е пострадало пътуващо в автомобила 16-годишно момиче от Варна. Откарано е в ЦСМП-Стара Загора с охлузвания по гърба и кръста. Обслужено е амбулаторно и е освободено без опасност за живота. Водачът е тестван с техническо средство за употреба на алкохол, което е отчело 0,00 промила. Съставен му е АУАН по ЗДвП.
#


сподели ме


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн