Запалиха “БМВ” в Стара Загора. Водач избяга от бензиностанция, без да плати – бюлетин

STZAGORA.NET
*
Разкрити престъпления
На 22 септември в 21,51ч. в ОДМВР-Стара Загора е получено съобщение от касиер на бензиностанция, който заявил, че на същата дата около 21,50 ч. неустановено лице, водач на л.а.”БМВ”, е избягало без да заплати заредено гориво на стойност 70 лв. При проведените оперативно-издирвателни мероприятия автомобилът е намерен изоставен на път ІІ-66, в землището на с.Дълбоки. Установен е водачът – С.М. на 28 години от Стара Загора. същият е задържан за срок до 24 часа в Първо РУ-Стара Загора. По случая е образувано досъдебно производство.

Бързи полицейски производства
На 22 септември в РУ-Чирпан е започнато бързо полицейско производство срещу 42-годишния И.Т. от Чирпан за това, че на същата дата около 21,35 ч. по ул.”Антон Иванов” е управлявал л.а.”Рено” след употреба на алкохол – 2,98 промила, установено с техническо средство.

Разкрити престъпления
На 23 септември в РУ-Чирпан е получено съобщение от 65-годишен мъж от с.Гита, че на 21 септември около 10,30 ч. от дома му е извършена кражба на сумата от 50 лв. От проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че извършители на деянието са Г.Г. на 18 години и 16-годишен младеж, и двамата от същото село. Установено е също, че двете лица са извършители и на кражба на сумата от 6 лв. от дома на 84-годишна жена от с.Гита. Работата по случаите продължава.

По-характерни престъпления
На 23 септември в 04,15 ч. в ОДМВР-Стара Загора е получено съобщение за горящ автомобил на ул.”Стефан Стамболов”. На място е установено, че неизвестен извършител е запалил л.а.”БМВ”, собственост на 33-годишен старозагорец. В резултат на палежа е изгоряла цялата предна част на автомобила. По случая е образувано досъдебно производство.

На 23 септември в 07,30 ч. в РУ-Чирпан е получено съобщение за извършена кражба на дизелово гориво от фирмена база в с.Малко Тръново, общ.Чирпан. Установено е, че за времето от 17,00 ч. на 22 септември до 07,30 ч. на 23 септември неизвестно лице е извършило кражба на 150 л дизелово гориво от четири трактора. По случая се извършва проверка.

На 23 септември във Второ РУ-Стара Загора се явила 33-годишна старозагорка, която заявила, че на същата дата около 08,10 ч. неизвестно лице извършило кражба на дамска чанта с намиращите се в нея лични документи, мобилен телефон и сумата от около 200 лв. от л.а.”Пежо 206”. Автомобилът е бил паркиран на ул.”Христо Ботев”. По случая е образувано досъдебно производство.

На 23 септември около 15,00 ч. в Първо РУ-Стара Загора е постъпил сигнал за кражба на кабел, собственост на телекомуникационна компания, намиращ се между околовръстен път и Летище Стара Загора. При извършеният оглед е установено, че в периода 22-23 септември неизвестен извършител чрез използване на техническо средство е извършил кражба на 125 м кабел. Щетите са в процес на изясняване. Образувано е досъдебно производство.
#gerb

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2022 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн