Двама отнеха със сила 10 лева от 13-годишен в Чучурите-север и избягаха

STZAGORA.NET
*
Бързи полицейски производства
На 13 август в 16,50 ч. в ОДМВР-Стара Загора е получено съобщение за извършена кражба от апартамент, намиращ се на ул.”П.Р.Славейков” в Стара Загора. При проведени оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че 40-годишният А.Б. от Стара Загора, след като разбил входна врата, проникнал в апартамента и извършил кражба на телевизор. Същият е задържан за срок до 24 часа в Първо РУ-Стара Загора. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 13 август в 22,35 ч. в ОДМВР-Стара Загора е получен сигнал за нарушаване на нощна тишина на ул.”Околчица”. На място е установен 43-годишният С.И., който във видимо нетрезво състояние отправял обиди и заплахи с нож към полицейския екип. Същият е задържан за срок до 24 часа във Второ РУ-Стара Загора. Образувано е бързо полицейско производство.

По-характерни престъпления
На 13 август в 17,35 ч. във Второ РУ-Стара Загора е получено съобщение за извършен грабеж над 13-годишно момче в кв.”Трите чучура–север”. Пристигналият на място полицейски екип е установил, че около 17,17 ч. на същата дата две неизвестни лица, след като поискали пари, със сила отнели от момчето сумата от 10 лв., след което побягнали в посока кв.”Лозенец”. По случая е образувано досъдебно производство.

На 13 август в 23,16 ч. в РУ-Казанлък е получено съобщение за възникнал пожар в апартамент на ул.”Христо Ботев”. На място е установено, че неизвестен извършител е запалил с парче от гума входната врата на апартамента. В резултат на палежа е изгоряла вратата и други вещи. Образувано е досъдебно производство.

Пътно-транспортни произшествия
На 13 август около 15,20 ч., по ул.”Кочо Цветаров” в Чирпан се е движел товарен автомобил ”Мерцедес”, управляван от 45-годишния Д.Н. от същия град. На кръстовището с път ІІ-66 водачът не спира на пътен знак „Стоп”, отнема предимството на л.а.”Фиат”, управляван от 59-годишен мъж от Ямбол и причинява ПТП. Вследствие на удара е пострадала пътуващата в лекия автомобил 82-годишна жена. Същата е обслужена в ФСМП-Чирпан и освободена без опасност за живота. Водачите са тествани с техническо средство за употреба на алкохол, което е отчело 0,00 промила и за двамата.

На 13 август около 20,10 ч. в с.Горно Черковище, общ.Казанлък, се е движел л.а.”Форд Маверик”, управляван от неустановен към момента водач. На ул.”Здравец” водачът загубил контрол над автомобила, който излиза вляво от пътя по посока на движението и се блъска в стена на къща. В резултат на удара са причинени материални щети по автомобила и къщата. Водачът напуска местопроизшествието и изоставя автомобила на ул.”Камчия”, след като е свалил регистрационните му табели. По случая е образувано досъдебно производство. Работата по установяване на водача продължава.
#svz

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2022 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн