Въоръжен с пистолет нападна и рани продавачка в денонощен магазин в Стара Загора

STZAGORA.NET
*
На 24 март около 00,23 ч. в Първо РУП-Стара Загора е получен сигнал за опит за въоръжен грабеж на хранителен магазин, намиращ се на ул.”Св.Княз Борис І” в гр.Стара Загора. Пристигналият на място полицейски екип е установил, че неустановен мъж, облечен в тъмен суитчър, влязъл в магазина и след като насочил пистолет към 26-годишната продавачка, поискал да му предаде оборота. Същата оказала съпротива и мъжът й нанесъл удар с дръжката на пистолета в областта на лявата вежда. След като не успял да вземе нищо, грабителят излязъл от магазина и се отправил в неизвестна посока. 26-годишната жена е откарана в ЦСМП-Стара Загора, където е обслужена амбулаторно и освободена без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

Бързо полицейско производство
На 23 март е образувано бързо полицейско производство срещу 48-годишния Г.Н. от с.Дълбоки, общ.Стара Загора, за това, че на същата дата около 17,00 ч. по ул.”Капитан Петко Войвода” в Стара Загора управлявал л.а.”Опел Астра” след употреба на алкохол – 1,42 промила.

Разкрити престъпления
На 23 март около 23,55 ч. в с.Богомилово, общ.Стара Загора, полицейски екип на Второ РУП-Стара Загора е спрял за проверка л.а. ”Ауди А4”, управляван от 21-годишния А.М. и спътникът му М.А. на 23 години, и двамата от същото село. При приближаване на полицейските служители през прозорец от дясната страна на автомобила е изхвърлен прозрачен найлонов плик. При извършен оглед е установено, че пликът съдържа прахообразно вещество, което при направения полеви наркотест реагира на хероин. Лицата са задържани за срок до 24 часа, а по случая е образувано досъдебно производство.

По-характерни престъпления
На 23 март в РУП-Раднево се е явил 59-годишен мъж от София, който заявил, че на 22 март около 19.00 ч. пред магазин на бул.”Георги Димитров” в Раднево му е нанесен побой от две неизвестни за него лица. Впоследствие същият установил, че по време на побоя са му отнети сумата от 1000 лв., кръст от медицинска стомана и ръчен часовник. По случая е образувано досъдебно производство.

На 23 март в Първо РУП-Стара Загора е получен сигнал за разбита врата в общежитие на ПГЕТ „Г.С.Раковски”, намиращо се на ул.”Генерал Столетов” в Стара Загора. Пристигналият на място полицейски екип е установил, че за времето от 10,30 ч. до 17,00 ч. на същата дата неизвестен извършител, след като е взломил входна врата на стая в общежитието, извършил кражба на два преносими компютъра. По случая е образувано досъдебно производство.

На 23 март в Първо РУП-Стара Загора е получено съобщение от 62-годишен старозагорец за кражба от дома му, намиращ се на ул.”Генерал Гурко” в Стара Загора. Пристигналият на място полицейски екип е установил, че за времето от 11,00ч. до 13,40 ч. на същата дата неизвестно лице, чрез подбран или подправен ключ, е отключило и проникнало в апартамента и е извършило кражба на сумата от 60 лв. По случая е образувано досъдебно производство.

На 23 март в Първо РУП-Стара Загора е получено съобщение от 61-годишен старозагорец, който заявил, че за времето от 08,30 ч. до 17,30 март на същата дата неизвестен извършител, чрез подбран или подправен ключ, е отворил входна врата на апартамент, намиращ се на ул.”Генерал Гурко” в Стара Загора и е извършил кражба на около 2500-3000 лв. и около 70 грама златни накити. По случая е образувано досъдебно производство.

На 23 март във Второ РУП-Стара Загора е получен сигнал от 51-годишен старозагорец, който заявил, че за времето от 17,00 ч. на 22 март до 18,00 ч. на 23 март неизвестно лице е извършило кражба на 4 гуми с алуминиеви джанти от л.а. ”Опел Астра”. Автомобилът е бил паркиран на площад ”Берое” в Стара Загора. По случая е образувано досъдебно производство.
#vikknov

бутон за социални мрежи

Напишете коментар


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн