Измамиха 85-годишен по телефона с 9000 лв. Кола блъсна жена, водачът избяга

STZAGORA.NET
По-характерни престъпления
На 18 декември във Второ РУП – Стара Загора е получен сигнал за кражба от дома на 90-годишен жител на с. Михайлово. Изпратеният на място екип установява, че на 17 декември три непознато на потърпевшия лица поискали да закупят от него тухли, но в последствие се отказали и си тръгнали. Влизайки в къщата си мъжът установи, че от една от стаите липсват 200 лв., ордени, медали, златна пара и лични документи.

На 18 декември в Първо РУП – Стара Загора е получен сигнал за телефонна измама. Потърпевшият, 85-годишен мъж от Стара Загора бил заблуден, че синът му е пострадал при катастрофа и е необходима спешна операция. Пред дома си старозагорецът предал 9000 лв. По случая е образувано досъдебно производство.

ПТП
На 18 декември около 12:00 ч по бул. “23-ти Пехотен шипченски полк” се е движил л.а. “Опел Астра”, управляван от неизвестен към момента водач, който блъска пресичащата пътното платно в посока север-юг 54-годишна пешеходка от Стара Загора. След удара водачът не остава на местопроизшествието и го напуска в посока към Пловдив. Пострадалата е откарана в МБАЛ – Казанлък, където е установено, че е получила фрактура на дясна подбедрица. По случая е образувано досъдебно производство.

Говорител на ОДМВР: Ваня Кръстева
#svz

spodelime


echo
Copyright © 2022 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн