Откраднаха 11 000 лева от камион, зареждал гориво

STZAGORA.NET
Разкрити престъпления
В резултат на проведени оперативни мероприятия е разкрит извършителят на кражба от цех за заготовки в с. Ягода, при която неизвестно лице отне ел. косачка за трева и 160 кг стоманени заготовки. Това е С.Й. на 43 години от с. Тулово.

По-характерни престъпления
На 20 ноември в Първо РУП – Стара Загора около 13;30 ч е получен сигнал за кражба на 11 000 лв. от кабина на товарен автомобил „Мерцедес” с великотърновска регистрация. Изпратеният на място екип установява, че от паркирания на бензиностанция на околовръстен път Стара Загора автомобил с водач М.С. на 53 години от Велико Търново неизвестно лице е извършило кражба на служебни 11 000 лв. от кабината на камиона, докато М.С. е зареждал гориво. По случая е образувано досъдебно производство.

На 20 ноември в РУП – Гълъбово е получен сигнал за кражба от къща в с. Обручище. Потърпевшият – 27-годишен мъж заявил, че неизвестно лице е проникнало в дома му през незаключена врата и е отнело лаптоп, зарядно за него и флашка за интернет, всичко на стойност около 1000 лв.

На 20 ноември в РУП – Казанлък е получен сигнал от 64-годишна жена от Казанлък, която заявила, че от апартамента й е извършена кражба. При посещение на място е установено, че за времето от 09:20 до 13:15ч неизвестно лице е проникнало в дома на потърпевшата на ул. „Никола Петков” и е отнело 150 лв.

На 20 ноември в Първо РУП – Стара Загора е получен сигнал за кражба от апартамент в кв. Самара в Стара Загора. Изпратеният на място екип установява, че неизвестно лице за времето от 06:30 ч до 15:00ч е проникнало и отнело от дома на 62-годишната потърпевша 170 лв. и златно синджирче с неустановен грамаж.

Говорител на ОДМВР: Ваня Кръстева
#бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн