Бюлетин на ОДМВР – 13 ноември, четвъртък

STZAGORA.NET
Разкрити престъпления
Във връзка с кражба, при която неизвестно лице отне 3 орехови дръвчета от масив в землището на с. Голямо Дряново, полицейските служители от РУП – Казанлък установиха, че в дворно място в с. Дунавци, собственост на А.А. на 73 години, се съхраняват 3,5 куб.м орех, а в друг имот в същото село, собственост на Х.Б. на 68 години, са открити нарязани и нацепени около 1 куб. метър орехово дърво. Работата по случая продължава.

По-характерни престъпления
На 12 ноември в Първо РУП – Стара Загора е получен сигнал от 35-годишен мъж, който заявил, че неизвестно лице е проникнало в използваната от него стая на апартамент, намиращ се на ул. „Братя Жекови”, и е отнело 285 лв. и сребърна гривна.

На 12 ноември в Първо РУП – Стара Загора е получен сигнал от 50-годишна старозагорка, която заявила, че неизвестно лице е проникнало в апартамента й на ул. „Л.Каравелов”, след което е отнело 2 златни халки.

Говорител на ОДМВР: Ваня Кръстева
#

nov

сподели бутон

Напишете коментар


echo
Copyright © 2019 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн