Бюлетин на ОДМВР – Стара Загора, 15 май 2014

STZAGORA.NET
Бързо полицейско производство
На 13 май в РУП – Гълъбово е започнато бързо полицейско производство срещу С.Х. на 32 години от Гълъбово за това, че около 16:20 управлява по ул. „Млада Гвардия” в с. Обручище л.а. „Волво V70” след употребата на алкохол – 2,28 промила.

По-характерни престъпления
На 12 май в РУП – Казанлък е получен сигнал за кражба от павилион, намиращ се на ул. „Гео Милев” в Казанлък. Жената, стопанисваща обекта, заявила, че неизвестно лице е извършило кражба на 40 кутии с бира, 45 кебапчета и монети на стойност 10 лв.

На 13 май във Второ РУП – Стара Загора е получен сигнал за кражба от къща в с. Арнаутито. Потърпевшият заявил, че неизвестно лице е проникнало в дома му и е отнело 1600 лв., златна халка и пендар.

На 13 май във Второ РУП – Стара Загора е получен сигнал от жителка на с. Арнаутито, която заявила, че неизвестно лице е проникнало в дома й през незаключената входна врата и е отнело 340 лв.

ПТП
На 13 май около 10:30 ч по АМ „Тракия” в посока изток от Стара Загора за Нова Загора се е движил л.а. „Мерцедес С 180”, управляван от С.Ф. на 50 години от Стара Загора. На около 8 км след разклона за Стара Загора водачът застига и блъска в задната част движещия се пред него л.а. „Форд Транзит”, участващ в извършване на измервателни дейности по пътното платно на Автомагистралата. От удара „Форд Транзит” се измества напред и удря задната част на едноосно ремарке – платформа, теглено от т.а. „Нисан Навара”, който също извършвал измервателна дейност. От удара е пострадал пътуващият във „Форд Транзит”, който е с хематом на главата, без опасност за живота. В резултат на пътния инцидент са причинени значителни имуществени вреди по автомобилите и превозваната техника. Пробите за употребата на алкохол и на тримата водачи са отрицателни.

Говорител на ОДМВР: Ваня Кръстева
#

бутони за социални мрежи

Напишете коментар


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн