Откраднаха камион “Урал” от стопански двор в с.Колена и други крими новини

STZAGORA.NET
Бързо полицейско производство
На 8 ноември около 22:35 ч на около 100 м от разклона за с. Дунавци в посока запад –изток се е движил л.а. „Опел Кадет”, управляван от Н.П. на 47 години от Казанлък. По време на движението си и не спазване на дистанция водачът застига и блъска отзад движещия се пред него „Опел Кадет”, управляван от 36-годишна казанлъчанка. От удара са нанесени само материални щети, а Н.П. напуска местопроизшествието. Час по-късно водачът е установен от полицейски екип. При извършена проверка с дрегер за употребата на алкохол, същият е отчел 2,19 промила. По случая е образувано бързо производство.

Разкрити престъпления
На 7 ноември в полицейското управление в Гълъбово е получен сигнал за кражба на метални тръби от водно съоръжение на язовира в с. Априлово. В резултат на успешно проведените оперативно-издирвателни мероприятия извършителите на кражбата в размера на около 200 лв. са установени. Това са Д.Т. на 30 години, Д.Д. на 35 години и Б.Й. на 22 години – всички от Гълъбово.

На 10 ноември полицейските служители от РУП – Чирпан извършиха претърсване в л.а. „Ауди 80”, управляван от С.Т. на 36 години от с. Ценово, при което намерих а иззеха: ловна пушка надцевка”Gulcen” и ловни патрони с различен калибър – 13 броя. С.Т. е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление.

По-характерни престъпления
На 8 ноември в Първо РУП – Стара Загора е получен сигнал за кражба на автомобил. 44-годишният потърпевш заявил, че от двора на стопанския двор в с. Колена неизвестно лице е отнело товарен „Урал 375”. Образувано е досъдебно производство.

На 8 ноември във Второ РУП – Стара Загора е получен сигнал от 66-годишен старозагорец, който заявил, че на кръстовището на бул. „Цар Симеон Велики” и ул. „М-р Кавалджиев” непознат мъж го заговорил и отвлякъл вниманието му от отворения му автомобил, в който на предната седалка се е намирала мъжка чанта с лични документи, 200 лв. и 3 дебитни карти. Когато непознатия си тръгнал, 66-годишният мъж установил, че чантата му липсва.

На 9 ноември във Второ РУП – Стара Загора е получен сигнал за краба от магазин за хранителни стоки в кв. „Лозенец” в Стара Загора. На място е установено, че от магазина е извършена кражба на 100 лв., цигари от различни марки и сок – 80 бр.

На 9 ноември в РУП – Казанлък е получен сигнал за кражба от 57-годишна казанлъчанка. Жената заявила, че докато чакала асансьора на блика, в който живее в кв. „Изток” неизвестно лице е отнело от дамската й чанта мобилен телефон, 10 лв., 50 евро и лична карта.

На 9 ноември във Второ РУП – Стара Загора е получен сигнал от 38-годишен мъж, който заявил, че от станция на мобилен оператор в с. Елхово е извършена кражба на 200 л дизелово гориво.

На 9 ноември във Второ РУП – Стара Загора е получен сигнал от 30-годишен варналия, който заявил, че неизвестно лице е отнело паркирания му на ул. „Света Троица” в Стара Загора л.а. „БМВ 530 Д”. Образувано е досъдебно производство.

На 9 ноември във Второ РУП- Стара Загора е получен сигнал за кражба от автомобил. Потърпевшият, 37-годишен старозагорец заявил, че от незаключения му „Фолксваген Пасат”, паркиран на ул. „Орфей” в Стара Загора е извършена кражба на чанта с лични документи, дебитни карти, 200 лв. и 30 евро.

Говорител на ОДМВР: Ваня Кръстева
#

nov

сподели бутон

Напишете коментар


echo
Copyright © 2019 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн