Крадец избяга през терасата, подплашен от стопанката

STZAGORA.NET
Кражби
На 17 септември в Първо РУП – Стара Загора е получен сигнал от 25-годишна жена, която заявила, че непознато за нея лице е проникнало в обитавания от нея апартамент и е извършило кражба на мобилен телефон „Нокия С2”. След като го видяла, непознатият избягал през терасата.

Във Второ РУП – Стара Загора вчера е получен сигнал за кражба от апартамент. 34-годишният потърпевш заявил, че от дома му са откраднати 650 лв. и 8 грама златни накити.

На 16 септември във Второ РУП – Стара Загора е получен сигнал за кражба. Потърпевшата заявила, че дамската й чанта, оставен без надзор на гараж, намиращ се на ул. „Екзарх Антим I”, е открадната.

На 17 септември в РУП – Казанлък е получен сигнал от 41-годишен казанлъчанин, който заявил, че неизвестно лице е взломило стъклото на автомобила му „Хюндай Н1” и е извършило кражба оттам на чанта с лични документи и 5000 лв. Автомобилът е бил паркиран на ул. „Преслав” в Казанлък.

Разкрити престъпления
На 16 септември екип на Първо РУП – Стара Загора извършва проверка в парк „Александър Стамболийски” в Стара Загора на 42-годишната Н.М. от Стара Загора, при която откриват, че същата държи в себе си акцизни стоки без бандерол. На органите на реда жената предала 10 кутии „Gracia”, 10 кутии “Marble” и 16 полиетиленови пликчета с по 20 къса цигари. По случая е образувано бързо производство.

Бързо полицейско производство
На 17 септември е започнато бързо полицейско производство срещу 20-годишния Г.Г. от Стара Загора за това, че управлявал л.а. „Роувър” след употребата на алкохол. 2,15 промила е отчел дрегерът при тестването на водача. 20-годишният старозагорец е управлявал автомобила си по бул. „Цар Симеон Велики” в Стара Загора.

Говорител на ОДМВР: Ваня Кръстева
#социално споделяне


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн