Обраха от апартамент 1100 лв., 100 евро и 45 грама злато

STZAGORA.NET
Разкрити престъпления
Във връзка с отразена грабеж на сребърен синджир с медальон от 50-годишна казанлъчанка, полицейските служители от РУП – Казанлък установиха, че извършителят на деянието е А.И. на 34 години от Казанлък.

Бързо полицейско производство
Бързо полицейско производство е започнато срещу 31-годишния Н.Д. от Стара Загора за това, че управлявал л.а. „Опел Астра” под въздействието на алкохол. На кръстовището на бул.”Цар Симеон Велики” и ул. „Армейска” водачът е тестван с дрегер, който е отчел 1,91 промила.

Кражби
На 9 септември в полицейското управление в Казанлък е получен сигнал от 51-годишна казанлъчанка, която заявила, че от апартамента й е извършена кражба. Неизвестно лице е отнело 1100 лв., 100 евро и златни накити с тегло около 45 грама.

На 9 септември в Първо РУП – Стара Загора е получен сигнал за кражба на меден проводник от трафопост, намиращ се на ул. „Август Траяна”. На място е установено, че неизвестно лице е проникнало в трафопоста и е отнело меден проводник с дължина 15 м. Образувано е досъдебно производство.

В РУП – Раднево е получен сигнал за кражба. Потърпевшият заявил, че от покрива на блока, в който живее, неизвестно лице е отнело интернет оборудване – сървър, антена и облъчвател.

На 9 септември във Второ РУП – Стара Загора е получен сигнал за кражба от товарен автомобил. 46-годишният заявител съобщил, че от паркирания пред складова база в с. Калояновец камион “Шкода Европа” неизвестно лице е отнело 3000 лв. Парите са били в жабката на автомобила.

ПТП
На 9 септември около 06:00 ч по пътя от Велико Търново за Гурково, на километър след Предела, се е движил товерен автомобил ”Волво”, управляван от П.Д. на 42 години от гр. Бяла. На десен завой при движение с несъобразена с релефа на пътя скорост водачът губи контрол, завърта се на пътното платно и се преобръща вляво по посока на движението извън него. В резултат на ПТП-то П.Д. е получил разкъсно-контузна рана на левия крак и увреждане на колянната става. Оставен е за наблюдение в МБАЛ – Казанлък за наблюдение, без опасност за живота. Тестът за употребата на алкохол е отрицателен.

Говорител на ОДМВР: Ваня Кръстева
#vikknov

споделяне във facebook

Напишете коментар


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн