Полицейски бюлетин – сряда, 3 юли 2013 г.

STZAGORA.NET
Разкрити престъпления
На 2 юли в полицейското управление в Чирпан е получен сигнал от 72-годишен жител на с. Партизанин, който съобщил, че две непознати за него лица изнасят метални отпадъци от селскостопански навес. Изпратеният на място екип задържа в момента на кражбата 37-годишния М.М. и 23-годишния И.А. от Чирпан. Двамата мъже са задържани за срок до 24 часа.

Полицейските служители от Казанлък задържаха в момент на кражба 56-годишен казанлъчанин. Мъжът бил хванат в момента на кражбата на ламарина и винкели от двора на частна фирма в Казанлък.

Кражби
В полицейското управление в Мъглиж е получен сигнал от жителка на с. Ягода за извършена кражба. Потърпевшата заявила, че неизвестно лице е проникнало в дома й и извършило кражба оттам на велосипед.

Сигнал за кражба от мазе е получен във Второ РУП – Стара Загора. Потърпевшата заявила, че от мазето й и е извършена кражба на две автомобилни гуми, ъглошлайф, компресор за помпене на гуми и медна пръскачка.

На 2 юли във Второ РУП – Стара Загора е получен сигнал от 62-годишен старозагорец, който заявил, че от паркирания му на ул. „Майор Кавалджиев” товарен автомобил „Транзит” неизвестно лице е извършило кражба на акумулаторна батерия.

Говорител на ОДМВР: Ваня Кръстева
#vikknov

социални бутони

Напишете коментар


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн