Още един камион се обърна след поднасяне, този път край яз.”Копринка”

STZAGORA.NET
ПТП
След като в сряда на разклона за с.Свобода се обърна автовоз с 4 коли на борда, вчера по подобен начин от пътя изхвърча още един камион. От с. Копринка за язовир „Копринка” на 13 декември се е движил товарен автомобил „Мерцедес”, управляван от В.П. на 42 години. Поради несъобразена с пътните условия скорост (заледено пътно платно) водачът губи контрол над управлението, излиза от пътя и се преобръща по таван в гориста местност. В.П. е тестван с дрегер, който е отчел отрицателен резултат.

Бързо полицейско производство
На 13.12.2012 г. е започнато бързо полицейско производство срещу Т.Т. на 46 години от Стара Загора за това, че на същата дата е управлявал автомобила си „Опел Астра” след употреба на алкохол.

Разкрити престъпления
На 13.12.2012 г. от къща, собственост на Ж.З. на 49 години от с. Зетьово, община Чирпан, са иззети ловна пушка, два комплекта белезници, цев за пушка, дървен приклад и ложа за пушка, 26 монети от жълт метал и др. По случая е образувано досъдебно производство.

Кражби
На 13.12.2012 г. е получено съобщение от З.К. на 55 години от Стара Загора за това, че е извършена кражба от павилион за продажба на цигари и захарни изделия, намиращ се на ул. „Гурко” и ул. „Кольо Ганчев”. На място е установено, че неизвестно лице е взломило прозореца за обслужване на клиенти и е извършило кражба на цигари. Образувано е досъдебно производство.

На 13.12.2012 г. в РУП – Казанлък е подаден сигнал от М.А. на 56 години за това, че неизвестно лице е извършило кражба на четири златни пръстена. Образувано е досъдебно производство.

На 13.12.2012 г. в Първо РУП – Стара Загора е получено съобщение от Г.И. на 57 години за това, че е извършена кражба на телефонен кабел в близост до обиколен път, пресичащ главен път Стара Загора–Бургас. От направения на място оглед е установено, че са отворени две шахти на подземен кабел, от които е отнет 160 м сточифтов телекомуникационен кабел. По случая е образувано досъдебно производство.

На 134.12.2012 г. в РУП – Казанлък е получен сигнал от Н.К. на 56 години за това, че е извършена кражба от автомобила му, който е бил паркиран на паркинг западно от завод „Арсенал”. От извършения оглед е установена липсата на задните гуми на автомобила, резервна гума и CD. Образувано е досъдебно производство.

Говорител на ОДМВР: Ваня КРЪСТЕВА
*svz

социални бутони


echo
Copyright © 2022 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн