Кола удари пешеходка в Стара Загора, за щастие леко

STZAGORA.NET
ПТП
На 11.12.2012 г. по бул. Славянски в гр. Стара Загора се е движил лек автомобил, който при ляв завой в посока бул. „Руски” удря пресичащата на пешеходна пътека В.С. на 54 години от Стара Загора. В резултат на удара пешеходката получава аркада на веждата и натъртвания. Прегледана е и е освободена без опасност за живота.

Разкрити престъпления
Във връзка с грабеж, отразен в бюлетин 343, спрямо М.К. на 27 години, полицейските служители от РУП – Казанлък установиха извършителите на деянието. Това са С.К. на 22 години и К.П. на 28 години от гр. Казанлък.

Във връзка с отразен грабеж спрямо М.Б. на 46 години, полицейските служители от РУП – Казанлък установиха извършителя на деянието. Това е М.И. на 29 години от гр. Казанлък.

Във връзка с отразена взломна кражба от бивша помпена станция в местността „Кайнаклъка” в землището на Казанлък полицейските служители от РУП – Казанлък установиха извършителите. Това са А.А. на 29 години. М.П. на 24 години, А.Ф. на 29 години и М.И. на 29 години – всички от Казанлък.

На 11.12.2012 г. екип на Група ”Охрана на обществения ред” при Второ РУП – Стара Загора спира за проверка Р.Х. на 18 години, Л.А. на 19 години и С.Д. на 17 години, всичките от Стара Загора. При извършен обиск в джоба на Р.Х. е открито топче от станиол, съдържащо кафеникава, суха растителна маса. Направения наркотест веществото е реагирало на канабис. И тримата са задържани за срок до 24 часа във Второ РУП – Стара Загора.

Във връзка с отразено съобщение в бюлетин 341 за това, че неизвестно лице е отрязало 10 дървета габър, е установен извършителят. Това е С.С. на 23 години от с. Скобелево, община Павел Баня.

Във връзка с отразено съобщение за противозаконно отнето МПС – „Рено Канго”, собственост на С.Х. на 38 години е установен извършителят на деянието. Това е Р.Г. на 37 години от с. Долно Сахране.

Във връзка с подаден сигнал от Л.М. на 38 години от Казанлък за това, че в негов лавандулов масив, намиращ се в местността „Малките лозя” в землището на с. Копринка, група лица режат от лавандуловите му резници, на място са задържани извършителите. Това са А.Й. на 42 години от Казанлък, Р.Г. на 73 години от, Н.Т. на 30 години от Копринка, Ш.У. на 49 години, Д.М. на 31 години, А.А. на 29 години – всички от с. Хаджидимитрово, община Казанлък. По случая е образувано досъдебно производство. Всички лица са задържани за срок до 24 часа в РУП – Казанлък.

Кражби
За периода 09.12 – 11.12.2012 г. неизвестно лице е проникнало през метална решетка в къща в с. Дълбоки, собственост на Д.Б. на 55 години от Стара Загора. Оттам е извършена кражба на телевизор. По случая е образувано досъдебно производство.

На 11.12.2012 г. е подаден сигнал от Ю.И на 50 години от с. Ръжена, общ. Казанлък, за това, че неизвестно лице е извършило кражба на ъглошлайф и 30 м удължител. Образувано е досъдебно производство.

На 10.12.2012 г. във Второ РУП – Стара Загора е получен сигнал от С.С. на 38 години от Стара Загора за това, че неизвестно лице е отключило два кабелно-разпределителни шкафа и е откраднало два управляеми суича. Образувано е досъдебно производство.

На 11.12.2012 г. в Първо РУП – Стара Загора е подаден сигнал за проникване в закусвалня и павилион в района на автогара Стара Загора. От направения оглед е установено, че неизвестно лице е взломило катинар и прозорец, след което е отнело 200 лв. Образувано е досъдебно производство.

На 11.12.2012 г. в Първо РУП – Стара Загора е подаден сигнал от Г.В. на 49 години от с. Калитиново за това, че неизвестно лице е проникнало в двора на къщата му и е извършило кражба на фуражомелка, газова бутилка, водна помпа и 80 кг пшеница.

Говорител на ОДМВР: Ваня КРЪСТЕВА
*nocсподели ме

Напишете коментар


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн