Задържаха двама, откраднали шаран за Никулден от басейн в Бузовград

STZAGORA.NET
Разкрити престъпления
На 05.12.2012 г. в РУП – Казанлък е получено съобщение от Л.К. на 29 години от Казанлък за това, че на същата дата неизвестни лица са извършили кражба на неустановено количество шаран от басейн, намиращ се в землището на с. Бузовград. Извършителите на деянието са установени. Това са И.П. на 32 години и К.А. на 38 години – и двамата от Казанлък.

На 05.11.2012 г. в с. Бяло Поле, община Опан, при проверка на автомобил „БМВ 316”, управляван от К.И. на 23 години от Харманли, полицейските служители са открили четири акумулаторни батерии за моторни превозни средства. Водачът на автомобила е заявил, че ги е откраднал от различни МПС-та на територията на Стара Загора и Опан. К.И. и неговите спътнички М.Т. на 26 години и З.М. на 16 години са задържани за срок до 24 часа в Първо РУП – Стара Загора.

Бързо полицейско производство
На 05.12.2012 г. е започнато бързо полицейско производство срещу Ж.Ж на 53 години от Стара Загора за това, че на същата дата на кръстовището на ул. „Майор Кавалджиев” и ул. „Христо Ботев” е управлявал автомобила си ”Ситроен Берлинго” под въздействието на алкохол. Същият е бил ударен в задната броня от „Шкода Октавия”, управлявана от И.Г. на 42 години. Водачът на „Шкодата” е тестван с дрегер, който е отчел отрицателен резултат.

Кражби
На 05.12.2012 г. Управлението на полицията в Мъглиж е получено съобщение от С.К. на 70 години от с. Зимница за това, че неизвестно лице е извършило кражба на моторна пръскачка от избеното помещение на къщата й.

На 05.12.2012 г. в РУП – Раднево е получен сигнал от Н.Г. на 39 години от Раднево за това, че е извършена кражба от мазето му. На място е установено, че неизвестно лице е отнело оттам на три карбонови пръта с макари, две рибарски макари, къртач, перфоратор и винтоверт, всичко на стойност 2200 лв. Образувано е досъдебно производство.

На 05.12.2012 г. в РУП – Гълъбово е получено съобщение от Й.С. на 67 години за това, че неизвестно лице е взломило прозорец на павилион на ул. „Дъмбовица”в Гълъбово, откъдето е извършило кражба на 110 лв. Образувано е досъдебно производство.

На 05.12.2012 г. в Първо РУП – Стара Загора е получен сигнал от П.М. на 69 години от Стара Загора за това, че от складови помещения в кв. „Голеш” неизвестно лице е извършило кражба на пробивен перфоратор, дрелка, соларна маска, електрожен и 50 кг медна ламарина на парчета. Образувано е досъдебно производство.

Говорител на ОД МВР: Ваня КРЪСТЕВА
*

viknoeбутон за споделяне

Напишете коментар


echo
Copyright © 2019 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн