Три коли се удариха между Тракия и Средец – петима ранени

STZAGORA.NET
ПТП
На 18.11.т.г. около 18.10 ч. по пътя между с. Тракия и с. Средец, община Опан, лек автомобил „Опел Астра”, със старозагорска регистрация, управляван от 21-годишния Д.К. от с. Тракия (движещ се от с. Тракия в посока Стара Загора) предприема изпреварване на движещия се в същата посока лек автомобил ”БМВ” със старозагорска регистрация, управляван от 51-годишната С.Б. от Стара Загора. При маневрата «Опел»-ът навлязъл в насрещната пътна лента и се блъснал челно в движещия се там лек автомобил „Деу Ланос” с хасковска регистрация, управляван от 62-годишния Р.С. от Димитровград. След сблъсъка настъпил удар между задната лява част на „Опел”-а и лявата странична част на лекия автомобил „БМВ”. От ПТП-то са пострадали водачите и пътниците в леките автомобили „Опел” и „Деу”, както следва:

- Водачът на „Опела” Д.К. получил фрактура на долния крайник. Настанен е в отделение «Травматология» към МБАЛ – Стара Загора, без опасност за живота;
- Неговият спътник Т.Т. получил пневмоторакс, настанен е за лечение в отделение «Гръдна хирургия» към МБАЛ – Стара Загора без опасност за живота. Неговата спътничка М.С. получила леко мозъчно сътресение, настанена е в отделение «Неврохирургия» към МБАЛ – Стара Загора, без опасност за живота;
- Водачът на „Деу”-то Р.С. получил фрактура на лявата ръка и разкъсна рана на главата. Настанен е в отделение «Травматология» към МБАЛ – Стара Загора, без опасност за живота. Неговата спътничка К.И. е прегледана и освободена, без опасност за живота. Втората му спътничка Н.Т. получила разкъсно-контузни рани по лицето. Настанена е в отделение «Ушна клиника» към МБАЛ – Стара Загора, без опасност за живота.

На водачите Д.К. и Р.С. е взета кръвна проба за изследване за алкохол. По случая е образувано досъдебно производство.

Разкрити престъпления
На 18.11.2012 г. служители на Първо РУП – Стара Загора задържаха И.С. на 17 години от Стара Загора за кражба на велосипед от 39-годишен старозагорец. Извършителят е задържан за срок до 24 часа. Продължава работата по изясняване на цялостната престъпна дейност на лицето.

Кражби
На 18.11.2012 г. във Второ РУП – Стара Загора е подаден сигнал от Г.Д. на 20 години от Стара Загора за това, че на 18.11.2012 г. около 03:00 ч на ул. „Хр. Ботев” му е нанесен побой от непознато лице, което му е отнело и маратонките. Образувано е досъдебно производство.

На 18.11.2012 г. във Второ РУП – Стара Загора е получено съобщение от В.Н. на 31 години от Стара Загора за това, че неизвестно лице е разбило входната врата на аптеката, в която работи и е извършило кражба на сумата от 50 лв.

На 18.11.2012 г. в Първо РУП – Стара Загора е получен сигнал от Д.М. на 73 години от с. Преславен за това, че неизвестно лице е извършило кражба на девет кокошки и водна помпа. Образувано е досъдебно производство.

На 18.11.2012 г. във Второ РУП – Стара Загора е получено съобщение от Ж.Г. на 42 години от Стара Загора за това, че неизвестно лице е извършило кражба от кафе автомат в кв. „Индустриален” на сумата от 80 лв. Образувано е досъдебно производство.

На 18.11.2012 г. във Второ РУП – Стара Загора е подаден сигнал от П.П. на 45 години от Стара Загора за това, че неизвестно лице е извършило кражба от дворното му място в с. Богомилово на водна помпа и захранващ кабел към нея. Образувано е досъдебно производство.

На 18.11.2012 г. във Второ РУП – Стара Загора е подаден сигнал от Р.Р. на 26 години от Стара Загора за това, че неизвестно лице е проникнало в автомобила му, паркиран пред дома му, и е отнело фотоапарат, слънчеви очила, крик и куфар с инструменти. Образувано е досъдебно производство.

Говорител на ОД МВР: Ваня КРЪСТЕВА
*

nov

социални бутони

Напишете коментар


echo
Copyright © 2019 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн