Казанлъчанин се озова в болницата с комоцио след удар със сатър в главата

STZAGORA.NET
Разкрити престъпления
На 17.11.2012 г. на тел.112 е получено съобщение за сбиване в Казанлък и пострадал, който лежи на земята. След пристигане на патрул от РУП – Казанлък е установено, че сбиването е възникнало между А.К. на 22 години и С.М. на 33 години – и двамата от Казанлък. А.К. нанесъл удар по главата на С.М. със сатър, в резултат на който С.М. е получил комоцио и рана на главата. Настанен е за лечение в МБАЛ – Казанлък без опасност за живота. Нападателят му е задържан за срок до 24 часа в РУП – Казанлък. По случая е образувано досъдебно производство.

Кражби
На 17.11.2012 г. в Първо РУП – Стара Загора се явил Б.Б. на 49 години от Стара Загора и заявил, че за времето от 19:00 ч. на 16.11.2012 г. до 08:30 ч. на 17.11.2012 г. неизвестно лице е разбило катинар на вратата на стая, ползвана от заявителя и извършило кражба на мотопед ”Симсон”, перфоратор и електрически трион. По случая е заведено досъдебно производство.

На 17.11.2012 г. в Първо РУП – Стара Загора е подаден сигнал от Д.Д. на 31 години от Стара Загора за това, че при посещение за проверка изправността на захранването в с. Дълбоки, старозагорско, е установил, че липсват 20 разпределителни кутии за интернет. Щетите са в процес на изясняване. Заведено е досъдебно производство.

На 17.11.2012 г. във Второ РУП – Стара Загора е получен сигнал от П.В. на 54 години от Плевен за това, че от паркирания му на ул. „Х. Д. Асенов” лек автомобил „Опел Астра” неизвестно лице е извършило кражба на двете десни гуми, заедно с джантите. Заведено е досъдебно производство.

На 17.11.2012 г. в РУП – Раднево е подаден сигнал от Н.П. на 27 години за това, че същата вечер към 21:00 ч му е нанесен побой от А.И. на 37 години. Пострадалият е откаран във ФСМП – Раднево със счупена пета и други наранявания. Прегледан е и е освободен без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

ПТП
На 17.11.2012 г. около 09:50 ч на пътя между с. Мъдрец и с. Главан в посока север–юг се е движил лек автомобил „Рено Меган” със старозагорска регистрация, управляван от Р.Т. на 23 години от Раднево и негов спътник С.Г. на 17 години от с. Мъдрец, община Гълъбово. При движение с несъобразена скорост на ляв завой водачът губи управлението над автомобила и се преобръща в крайпътна канавка. Пострадали няма. Водачът е тестван с дрегер за употреба на алкохол, който е отчел отрицателен резултат.

На 17.11.2012 г. около 08:00 часа по път II–57 (Новоселец–Пет Могили-Раднево) в посока изток се е движил лек автомобил „Мазда 626” със старозагорска регистрация, управляван от С.П. на 63 години от Стара Загора. До НИИГО – Стара Загора водачът губи управление над автомобила и се блъска в спрелия на пътното платно лек автомобил „Киа Спортидж”, управляван от Я.Т. на 54 години от Стара Загора. В резултат на удара возещата се в „Киа Спортидж” Г.К. на 34 години, също от Стара Загора, е получила охлузване на глезена. Пострадалата е откарана в ЦСМП – Стара Загора, където е прегледана и е освободена без опасност за живота. Водачите и на двата автомобила са тествани с дрегер, който е отчел отрицателни резултати за пробите и на двамата.

Говорител на ОД МВР: Ваня КРЪСТЕВА
*

nov

споделяне на връзка

Напишете коментар


echo
Copyright © 2019 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн