Полицейска хроника – 27 април, петък

STZAGORA.NET
Образувано бързо полицейско производство:
На 27.04.т.г. в Районно управление «Полиция» – Гълъбово е образувано бързо полицейско производство срещу : 24 год. Д.Д. от с. Мъдрец, общ. Гълъбово, за това че около 01.05 ч. на същата дата в с. Мъдрец, управлявал л.а. Опел «Кадет», със старозагорска регистрация, след употреба на алкохол с концентрация – 2,46 промила, установено с дрегер. На водачът е съставен акт и му е връчен талон за медицинско изследване.

Разкрито престъпление:
В резултат на полицейските действия, предприети от служители на Първо Районно управление «Полиция» – Стара Загора по отношение на срязването на четирите автомобилни гуми на л.а. «Роувър», със старозагорска регистрация, собственост на 63 годишен старозагорец, паркиран на ул. «Княз Борис» № 118 в Стара Загора, осъществено за времето от 21.12.м.г. до 02.01.т.г., са установени извършителите на деянието – тов аса : 43 год. Ж.Ж. от Стара Загора и 27 год. И.Г. от с. Сборище, обл. Сливен. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление «Полиция» – Стара Загора.

Кражби:
На 26.04.т.г. през незаключената входна врата е проникнато в частен дом, разположен на старозагорската улица «Черешово топче» в кв. «Кольо Ганчев», обитаван от 51 годишен старозагорец, откъдето е извършена кражба на портфейл, съдържащ сумата от 200 лева и лични документи. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление «Полиция» – Стара Загора.

На 26.04.т.г. в Районно управление «Полиция» – Раднево е получено съобщение от 31 годишна жена от града, за това че два дни по-рано от двора на ПГ «Св. Иван Рилски» в Раденво, неизвестен извършител й откраднал мобилния телефон. Работата по случая продължава.

На 26.04.т.г. във Второ Районно управление «Полиция» – Стара Загора е получено съобщение от 36 годишна старозагорка, за това че предния ден е извършена кражба на мобилен телефон, собственост на сина й – ученик в 5 клас на СОУ «Максим Горки» в Стара Загора. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление «Полиция» – Стара Загора.

На 26.04.т.г. във Второ Районно управление «Полиция» – Стара Загора е получено съобщение от 21 годишна старозагорка, за това че на 21.03.т.г. около 18.30 ч. установила липсата на мобилния си телефон, който вероятно е откраднат от джоба на якето й, докато чакала до светофара на северозападния ъгъл на кръстовището на старозагорските улици «Цар Симеон Велики» и «Д-р Т. Стоянович». Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление «Полиция» – Стара Загора.

На 26.04.т.г. във Второ Районно управление «Полиция» – Стара Загора е получено съобщение от 20 годишен старозагорец, за това че на 09.04.т.г. около 14.00 ч. установил липсата на мобилния си телефон, оставен на предната лява седалка на управлявания от него лек автомобил. Телефонът изчезнал, докато старозагорецът разтоварвал багаж пред дома си. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление «Полиция» – Стара Загора.

На 26.04.т.г. във Второ Районно управление «Полиция» – Стара Загора е получено съобщение от 46 годишен старозагорец, за това че на 22.04.т.г. около 14.00 ч. в района на заведение «Хелиос», разположено на старозагорската улица «Отец Паисий», му е извършена кражба на мобилния телефон. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление «Полиция» – Стара Загора.

На 26.04.т.г. във Второ Районно управление «Полиция» – Стара Загора е получено съобщение от 22 годишна старозагорка, за това че на същата дата около 17.00 ч. на ул. «Д-р Т. Стоянович», до павильона за закуски, установила липсата на мобилния си телефон, който вероятно е откраднат от джоба на якето й. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление «Полиция» – Стара Загора.

На 25/26.04.т.г. от гаражно помещение към частен дом в с. Калояновец, собственост на 27 годишен старозагорец, е извършена кражба на три медни съда с вместимост от 60 л., 40 л. и 15 л., 20 метра четирижилен удължител и четири парчета меден кабел с обща дължина 20 м. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление «Полиция» – Стара Загора.

На 26.04.т.г. около 12.29 ч. във Второ Районно управление «Полиция» – Стара Загора е получено съобщение от 24 годишен мъж от Димитровград, за това че чрез разбиване ключалката на дясната врата на управлявания от него микробус Ивеко «Дейли», с хасковска регистрация, паркиран в двора на частна фирма, разположена на старозгорската улица «Анастасия Тошева» № 14, е извършена кражба на сумата от 4 000 лв., съхранявана в жабката на автомобила. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление «Полиция» – Стара Загора.

Говорител на ОД МВР: Цв. Рандева
*

nov

spodelime.com

Напишете коментар


echo
Copyright © 2019 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн