Старозагорец заплаши с нож 39-годишна и си преряза вените

STZAGORA.NET
На 25.07.т.г. във Второ районно управление «Полиция» – Стара Загора е получено съобщение от оператор на СОТ «Технопол» за задействан паник бутон на частен адрес в Стара Загора, ул. «Тодор Стоянович». 38-годишният старозагорец Х.Е. след разбиване на входната врата на жилището е отправил заплахи, използвайки нож, към живеещата там 39-годишна К.Т., след което същият сам си е прерязал вените на двете ръце в областта на китките. Х.Е. е обслужен амбулаторно в ЦСМП-Стара Загора, след което е задържан за срок до 24 часа във Второ районно управление «Полиция» – Стара Загора. По случая е образувано досъдебно производство.

На 25.07.т.г. във Второ районно управление «Полиция» – Стара Загора е получено съобщение от 19-годишен старозагорец, че на 14.07.2011 година 21-годишният С.П. от Стара Загора противозаконно е присвоил лек автомобил «Опел калибра», собственост на Р.Б. на 71 години от с. Арнаутито, община Стара Загора. С.П. е задържан за срок до 24 часа във Второ районно управление «Полиция» – Стара Загора. Работата по случая продължава.

Образувано бързо полицейско производство:

В сектор «Пътна полиция» при ОДМВР – Стара Загора е образувано бързо полицейско производство срещу 33-годишния В.М. от Стара Загора за това, че на 25.07.т.г. около 21.00 ч. на разклона за с. Маджерито по път I-5 е управлявал лек автомобил «Пежо» след употреба на алкохол с концентрация 1,71 промила, установено с дрегер.

Кражби:

На 25.07.т.г. в Районно управление «Полиция» – Гълъбово е получено съобщение от служител на EVN – КЕЦ град Раднево, че е установил липса на меден ел. проводник с дължина около 10 метра и сечение 3х50+25 кв.мм. от трафопост в кв. «Строител», гр. Гълъбово. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Гълъбово.

През периода 19/22.07.т.г., от дворно място в с. Арнаутито, община Стара Загора, собственост на 61-годишния старозагорец Д.Д., е извършена кражба на 180 метра оградна мрежа. Работата по случая продължава от служители на Второ районно управление «Полиция» – Стара Загора.

На 25.07.т.г. през използване на подправен ключ е проникнато в автомобил «Фолксваген Голф», собственост на 51-годишен казанлъчанин, паркиран пред блок в кв. «Васил Левски» в Казанлък и е извършена кражба на акумулатора. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Казанлък.

ПБЗН:

На 24.07.т.г. около 23.30 ч. в Районно управление «Полиция» – Раднево е получено съобщение за възникнал пожар в заведение «Оазис» – с. Ковачево, община Раднево. Причините и стойността на нанесените щети са в процес на установяване от служители на Районно управление «Полиция» – Раднево. Образувано е досъдебно производство.

На 25.07.т.г. в 18.15 ч. в Районно управление «Полиция» – Казанлък е получено съобщение за възникнал пожар в училище «Димитър Андреев» – Казанлък. Пожарът е възникнал в една от стаите на втория етаж. Изгорели са един трикрилен гардероб и част от покривната конструкция. След намесата на РСПБЗН пожарът е локализиран и потушен. Причините и стойността на нанесените щети са в процес на установяване. В Районно управление «Полиция» – Казанлък е образувано досъдебно производство.

ОД МВР – Стара Загора
-vikknov

бутон за социални мрежи

Напишете коментар


echo
Copyright © 2020 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн